Söylenti: Man Of Steel 2 Süresiz Olarak “Askıya Alınmış” Olabilir

man-of-steel-2-ust

George Miller’ın Man Of Steel 2’yi çekebileceği haberini daha yeni almışken şimdi de filmin prodüksiyonunun süresiz olarak durdurulmuş olabileceğini öğrendik. Şaşkınız!

DC Comics’in sinematik evreni bu aralar bayağı yoğun ve hareketli günler geçiriyor. 2016 ile 2020 yılları arasında Batman v Superman başta olmak üzere Suicide Squad, Wonder Woman, Aquaman ve iki Justice League filmi bekliyor bizleri. Hatta filmlerin çıkış tarihleri bile şimdiden belli. Ama herkesin kafasında şu soru işareti var: Man Of Steel 2 nerede?

Çok değil, daha üç gün önce Mad Max serisinin efsane yönetmeni George Miller’ın yeni Man Of Steel filmini çekebileceğini sizlere iletmiştik hatırlarsanız. Ancak yeni gelen haberlere bakılırsa filmin yapımı “süresiz olarak askıya alınmış” olabilir.

Aslında buna o kadar da şaşırmamak gerekir. Çünkü haberimizin başında da belirttiğimiz üzere DC’nin sinema takvimi şu anda ağzına kadar dolu: 25 Mart 2016’da Batman v Superman: Dawn Of Justice, 5 Ağustos 2016’da Suicide Squad, 23 Haziran 2017’de Wonder Woman, 17 Kasım 2017’de Justice League, 23 Mart 2018’de Flash, 27 Temmuz 2018’de Aquaman, 5 Nisan 2019’da Shazam, 14 Haziran 2019’da Justice League 2, 3 Nisan 2020’de Cyborg ve 19 Haziran 2020’de Green Lantern Corps bekliyor bizleri. Bunların dışında Ben Affleck’in yöneteceği, tarihi henüz kesinleşmemiş yeni Batman filmleri de var. Yani göreceğiniz üzere liste bir hayli kabarık.

Bununla birlikte film için “askıya alındı” ibaresinin kullanılması, “iptal edildi” denmemesi de gözlerden kaçmıyor. Yani film resmen iptal edilmiş değil!

Ne de olsa DC Comics’in en önemli karakterlerinden biri Superman. Ayrıca ilk Man Of Steel filmiyle elde ettikleri 668 milyon dolarlık gişe hasılatı da yabana atılacak gibi değil. O nedenle Çelik Adam’dan umudumuzu henüz kesmiyor, Justice League’de ortalığın tozunu attırdıktan sonra solo bir macerayla karşımıza tekrar çıkacağı günü bekliyoruz.

Peki George Miller? Söylentilere bakılırsa ünlü yönetmen gerçekten de DC ile görüşme hâlinde. Ama bunun hangi film için olacağı netlik kazanmış değil. Miller beğendiği bir senaryoyu seçip çekme özgürlüğüne sahip olacak deniyor. Eh, büyük yönetmen olmanın hâli de bir başka doğrusu… Gelişmeler için bizi izlemeye devam edin.