Tom Hardy “Punisher”ı Oynamak İstiyor

tom-hardy-punisher

Son yılların en başarılı aktörlerinden Tom Hardy geçtiğimiz günlerde verdiği röportajda daha fazla çizgi roman karakterini oynamak istediğini belirtti. The Dark Knight Rises’daki muhteşem Bane rolüyle hafızalara kazınan aktörün şimdilerdeyse en çok canlandırmak istediği karakter Punisher.

Rol aldığı her yapımda kendine hayran bırakan, son yılların en başarılı aktörlerinden Tom Hardy, bu ay da sinema salonlarında Mad Max: Fury Road rüzgarı estirecek, orası kesin. Öte yandan ünlü aktör daha fazla çizgi roman uyarlaması filminde oynamak istediğini her fırsatta belirtmeye devam ediyor.

Aktörün daha önce Suicide Squad kadrosuna katıldığını, sonra da çeşitli nedenlerle projeden çekildiğini hepimiz biliyoruz. Geçtiğimiz günlerde ise Hardy, Collider sitesine verdiği röportajda hangi süper kahraman uyarlamasında yer almak isterdiniz sorusuna şu şekilde cevap verdi:

Punisher’ı istiyorum… Punisher’ı istiyorum… ya da Splinter Cell. Ne istediğimden çok emin değilim, herhangi bir karakteri oynamak istiyorum. Fakat, Frank Castle’ı seviyorum. Gerçi onu canlandırabilmek için yeterince iri değilim (Güler).

Özellikle Daredevil’ın başarısından sonra Marvel’in televizyon uyarlamalarına daha sıcak bakmaya başladığını biliyoruz, en azından gelen haberler bu yönde. Punisher da TV dizisi olma ihtimali yüksek çizgi roman serilerinden biri. Zaten tıpkı Daredevil gibi onun da daha önce oldukça başarısız bir şekilde sinemaya uyarlandığını hepimiz biliyoruz.

Yakın zamanda böyle bir çalışmaya imza atılır mı şu an için kesin bir şey söylemek zor tabi ama olur da Punisher televizyona uyarlanmaya karar verilirse Tom Hardy bizce harika bir seçim olurdu!

Bu arada hayranlar da bu fikri oldukça benimsemiş gibi görünüyor ki, şimdiden Hardy‘i Punisher olarak gösteren görseller gelmeye başladı bile! Yahu çok yakışmamış mı?

punisher-hardy