Batman: Bad Blood’ın İlk Fragmanı ve Konusu Ortaya Çıktı

batblood-ust

Kara Şövalyemizin maceralarını konu alan yeni animasyon filmi Batman: Bad Blood ilk resmi fragmanına kavuştu. Ek olarak çizgi filmin konusuna dair oldukça önemli ipuçları da elde ettik.

Sitemizin sıkı takipçilerinin hatırlayacağı üzere ilk kez geçtiğimiz yaz aylarının ortasında duyurulmuştu Batman: Bad Blood. Son Of Batman’le başlayan, Batman vs. Robin ile gelişen maceranın devamı niteliğini taşıyan bu yeni animasyon hem eski hem de yeni hikâyelerin bir tür karışımı.

Öncelikle tıpkı 2008’de yayınlanan Batman: R.I.P.’te olduğu gibi Bruce Wayne’in ortadan kaybolduğu bir zaman dilimini izleyeceğiz. Wayne’in nerede olduğu, hatta hayatta olup olmadığı bile meçhul. Dolayısıyla Batman rolünde bu kez Dick Grayson’ı izleyeceğiz. Robin’in pelerininiyse tabii ki Damien Wayne kuşanıyor.

Bununla birlikte Batwoman da animasyonda yer alacak. Ona ek olarak önceki çizgi filmlerde yer almayan, ilk kez bu yapımla ekranlarda boy gösterecek olan Batwing de var işin içinde. Batwing (uçağın adı değil miydi bu?) aslında Lucius Fox’un oğlu ve uçmasını sağlayan, teknolojik bir zırha sahip.

İşte bu ekip bir yandan Bruce Wayne’e ne olduğunu öğrenmeye çalışırken diğer yandan da Heretic tarafından yönetilen kötü adamlarla mücadele etmek zorunda kalacaklar. O değil de, o ninja rahibeler de kimin nesi öyle yav?

Batman: Bad Blood, 2016’nın ilk aylarında bizlerle olacak.