New York’taki Bir Cadde Cadılar Bayramında Diagon Yolu’na Dönüşüyor!

diagon alley ust

New York’taki Press Bay adlı dar bir cadde, yaklaşan Cadılar Bayramı’nın şerefine Harry Potter’ın büyücü çarşısı Diagon Yolu’na dönüştürülüyor.

Eğer bir Harry Potter hayranıysanız, Dünyanın en büyük eğlence parklarından biri olan Wizarding World of Harry Potter’ı mutlaka duymuşsunuzdur. Her gün binlerce ziyaretçiye ev sahipliği yapan parka geçtiğimiz yıl bir de gerçek boyutlarda bir Diagon Alley oyun parkı kurulmuştu bildiğiniz üzere. Harry Potter tema parkından Hogwarts treniyle beraber ulaşılabilen bu park eğlence dünyasının yeni zirvesi haline gelmişti bir nevi.

Bugünlerde bu dev parkın minyatür bir versiyonu Newyork sakinlerinin karşısına çıkmaya hazırlanıyor. New York’taki Press Bay adlı cadde, cadılar bayramının yaklaşması şerefine büyücü çarşısına ev sahipliği yapan Diagon Yolu’na dönüştürülmeye başlandı bugünlerde.

1445634801 diagonalley 1445787651

Belki Orlando’daki görkemli parktan daha az gösterişli olacak olabilir, fakat sokaktaki işletmeler el ele vererek bu hafta sonunu “büyülü bir hafta sonuna” dönüştürmeye kararlı görünüyor.

Ödüllü kostüm yarışmaları ve sirk gösterilerinin de gerçekleştirilmesi planlanan etkinlikte, caddedeki dükkan sahipleri büyücü ve cadı kılığına girerek Harry Potter dünyasının ruhunu yansıtmayı planlıyorlar. New York sakinlerine cadılar bayramında iyi eğlenceler diliyoruz. Sonuçta biz Potter severler olarak hiç kıskanmadık, öyle değil mi? Hem de hiç.