Sıvadık Fanzin’in 12. Sayısı Çıktı

sivadik-fanzin-ust

Birkaç ay arayla okurlarına yeni sayılarıyla merhaba diyen Sıvadık Fanzin’in 12. sayısı da kısa bir süre önce çıktı.

Her yeni sayısında kadroya yeni isimler katan ve yayım alanını genişleten Sıvadık Fanzin’in bu sayısı da yine dopdolu.

…Sıvadık on sivadik-fanzin-12 ikinci sayısıyla büyüdü, çoğaldı, ekip olabilmenin bütünlüğünü yaşadı. Öyküler bıraktı şiirlerinin yanına, denemelerini paylaştı ortak belleklere. Kimisi günlük hayatlara dokundu; tatlıyla ekşinin yan yana ne de güzel durduğunu, acının hayatımızdan çıkarılamayacak ama ‘olmasaydı olmaz mıydı?’ dedirtecek rengini hissetti. Kimisi, geçmişin gidilebilecek en derin noktasını gördü geleceğe bakarken, çekinmeden taşıdı bugüne. Yeni olana dair ‘Ne yapılabilir?’ diye sordu, sormakla kalmadı da… Sırf bu yüzden on ikinci… Sıvadık’la tanışmadan önce en keyifli içeceğinizi yanınıza almayı unutmayın, her birinin anlamı yaşanılmış kalem darbeleriyle karşılaşacaksınız.

Öykü, şiir, çizim ve diğer kategorileriyle geniş bir içeriğe sahip olan fanzine ulaşabileceğiniz iller arasında İstanbul, Ankara ve İzmir’in yanı sıra Bursa, Konya, Eskişehir, Tekirdağ ve Yalova gibi iller de bulunmakta.

Fanzinin şehirlerde hangi noktalarda yer aldığı bilgisine ise Facebook sayfalarından göz atabilirsiniz. İlgili kişilerle iletişime geçmek içinse s.sivadik@gmail.com adresini kullanabilirsiniz.

Sıvadık Fanzin’e edebiyat yolculuklarında başarılar dileriz.