Daniel Radcliffe, Star Wars VII Gösterimine Wookiee Olarak Gitmek İstiyor

wookie-daniel

Harry Potter rolüyle tanıdığımız Daniel Radcliffe, Episode VII: The Force Awakens’ın gece yarısı gösterimine Wookiee olarak gitmek istiyormuş.

Daniel Radcliffe, Star Wars VII: The Force Awakens‘ın (Güç Uyanıyor) gece yarısı gerçekleşecek prömiyerine gitmeyi çok ama çok istiyor. Ancak kendisinin malum ünü onu bunu yapmaktan alıkoyuyor. Eh, onca hayran üzerine atlarken bu kadar merak ettiği bir filmin tadına nasıl varabilir? Ama o çözümsüz değil. Hem de çözümü Conan O’Brien‘dan gelmişken hiç, ama hiç çözümsüz değil!

Son programında Conan O’Brien‘ın konuğu olan Daniel Radcliffe, şovda Star Wars‘un gece yarısı prömiyerine gitmeyi ne kadar istediğinden bahsediyor. Conan‘ın ona Wookiee olarak gitme önerisine kadar da birlikte beyin fırtınası yapıyorlar. Görünen o ki Daniel Radcliffe‘in aklına bu fikir yatıyor. Ancak bir sorun var: kendisi şu ara Imperium adındaki dizide bir FBI ajanını canlandırmakla meşgul. Hatırlarsanız size bunun haberini daha önce aktarmış, dizinin konusundan ve Redcliffe’in rolünden bahsetmiştik. Kafasını neden kazıttığının cevabını da burada bulabilirsiniz. Tabii en büyük fark, Imperium‘un bir film olması beklenirken, Daniel Radcliffe’ten gelen taze açıklamayla bir kablolu tv dizisi olacağı detayı oldu.

Yalnız söylemeden geçmeyelim, Conan‘ın da dediği gibi neden Harry Potter olarak gitmiyor ki?