“Game of Thrones: The Noble Houses of Westeros” Hanedanlara Yakın Bakış Sunuyor

westeros-houses-ust

Westeros’un hanedanlarına dair bir rehbere hazır mısınız?

Şu anda yurt dışında ön siparişte olan Game of Thrones: The Noble Houses of Westeros Seasons 1–5, Westeros dünyasının olmazsa olmazı olan hanedanlara ışık tutuyor. Artık tüm o soyların tarihleri, soyağaçları, amblemlerinin kökenlerini, karakteristik yapılarını ve daha nicesini bu rehber görevi gören eserde görebileceğiz. Üstelik illüstrasyonlu! Böyle bir rehbere ihtiyacımız vardı doğrusu.

8 Aralık’ta yurt dışında satışa sunulacak bu dev rehberin tanıtım metni şöyle:

Westeros’un yedi krallığında, katılımcılarının, büyük ve soylu hanedanların arasında karmaşık ve tehlikeli bir oyun oynanır. İttifaklar kurulur, savaşlar açılır, krallar öldürülür ve hükümdarlar taç giyer.

Game of Thrones: The Noble Houses of Westeros Seasons 1–5, kilit hanedanların değişmeyen güç arzusuna ve krallığının yapısındaki evrime dair bir rehber. Hanedan mühürlerini, tarihlerini, evleri, soyağaçlarını, karakter profillerini de kapsayan, baştan sona illüstrasyonlu, önemli bilgilerle dolu bir eser.

Birçok hayran neden böyle bir rehberin hala ortalarda olmadığını merak ediyordu doğrusu. Geç olsun, güç olmasın. Daha da önemlisi: ne zaman Türkçeye çevriliyor?!