Ulysses Moore Serisinin Yazarı Baccalario’dan Yepyeni Bir Roman!

amadeus-ust

Baccalario, yeni romanında tarihin önemli isimlerini tek çatı altında topluyor.

Wolfang Amadeus Mozart, Gioacchino Rossini, Alexandre Dumas, Napolyonamadeus Bonapart… Tarihin bu dört büyük ismi Amadeus ve Ölümsüz Sır‘da bir araya geliyor, Pierdomenico Baccalario‘nun yetkin kalemi yine harikalar yaratıyor!

Adını Mozart‘ın ismi olan Amadeus‘tan alan Amadeus ve Ölümsüz Sır, tarihin bu üçü sanatçı, biri general, dört ismini kaderin bir cilvesiyle bir araya getiriyor.

O zaman tanıtım metnine birlikte bakalım:

Çok satan Ulysses Moore serisinin yazarı Pierdomenico Baccalario’ dan tarihin unutulmaz karakterlerini olağanüstü bir kurguyla bir araya getiren, unutulmaz bir roman.

“Doğru zaman diye bir şey yoktur Gioacchino. Hiç olmamıştır. Sadece anlar vardır… sadece anlar. Ve hepsi de doğru andır. Eğer kendine ait olan müziği çalmazsan Gioacchino, sonunda bu otların rüzgârda çıkardığı hışırtıdan bile daha azını başarmış sayılırsın.”

Mezarından çıkan bir gizemli adam, kaderinde büyük bir besteci olmak yatan bir çocuk, imparatora baş eğmeyen efsanevi bir general,hayal gücü sınır tanımayan bir romancı…Wolfang Amadeus Mozart, Gioacchino Rossini, Alexandre Dumas, Napolyon Bonapart. Dört ölümsüz karakterin hayatı akıllara durgunluk verecek bir sırla birbirine bağlanıyor.

Doğan Egmont Yayıncılık tarafından dilimize kazandırılan eserin çevirmen koltuğunda Sema Savaş var. 17 Aralık itibariyle raflarda olan eserin künye bilgilerine buradan ulaşabilirsiniz.