Fanstastik Canavarlar, Uyuyan Ejderhayı Gıdıklamaya Geldi!

fc logo

Kayıp Rıhtım’ın yeni projesi FantastikCanavarlar.com yayın hayatına başladı! Ve evet, yanlış duymadınız: Uyuyan bir ejderhayı gıdıklamaya geldi!

Bugüne kadar Harry Potter’la ilgili birçok haber ve öykü çevirisi yaptığımızı, önemli gelişmeleri duyurduğumuzu uzun süreli takipçilerimiz hatırlayacaktır.

Yine Harry Potter’la alakalı gelişmeleri takip ettiyseniz yakın zamanda bir tiyatro oyunu, yıl sonunda Fantastik Canavarlar üçlemesinin ilk filminin geleceğinden de haberdarsınızdır. İşte bunlarla alakalı daha yoğun bilgi akışı sağlamak, hayran hikayeleri öykülerinin yayımlanacağı bir platform oluşturmak ve Pottermore olmak üzere çok daha fazla içeriğe ulaşmanız için Fantastik Canavarlar sitesini yayın hayatına geçirdik.

Bakın, hazırladığımız tanıtım yazısında neler var:

Fantastik Canavarlar şehre geri döndü. Harry Potter ile büyümüş nesil, her saniye genişlemekte olan sihir dünyasına kayıtsız kalamadı. Rita Skeeter nerede bilmiyoruz, ama kendisi kesin şöyle bir başlık atardı: NEWT SCAMANDER YALANCININ TEKİYDİ!

Newt bir yalancı mıydı? Bunu biz de bilmiyoruz. Sizle birlikte öğrenmek için buradayız. Yeni film üçlemesi, Lanetli Çocuk tiyatro oyunu, Pottermore, Rowling’in yeni kitapları ve maceranın devamı… Her şey heyecan verici şekilde gelişiyor ve artık kayıtsız kalmak imkânsız.

Hayran hikâyeleri yazmak, filmler için geri saymak, Pottermore’un bir parçası olmak istiyoruz. Fuphup bize şarkılar söylüyor, delirmemek için kendimizi zor tutuyoruz. Ejderha hemen oracıkta, elimizde ise beyaz bir tüy var.

Bir ölüm yiyen kemirdiği ruhtan arta kalanları Kayıp Rıhtım‘ın tuzlu sularına gömüyor. Bir yudum ateş viskisi, gördüklerimizin acısını alıyor. İkinci yudumda ejderha uyanıyor. Eski dostlar bize gülümseyerek bakıyor. Artık yola çıkma vakti.

Episkey!

Buna ihtiyacımız olacak.

Sizler de eski bir Harry Potter okuyucusuysanız ve özellikle o ruhu tekrar yakalamak istiyorsanız bekleriz. “O ruh nasıl bir şeymiş, bir de bizler görelim,” diyenleri de bekleriz. Daha detaylı bilgiye ulaşmak için sizleri siteye, yani BURAYA alalım.