Kara Kule Filminde Silahşoru ve Siyahlı Adamı Oynayacak İsimler Kesinleşti!

kara-kule-matthew-idris-elba

Stephen King’in Kara Kule serisinden uyarlanacak sinema filminde Idris Elba’nın Roland’ı, Matthew McConaughey’in ise Randall Flagg’ı oynayacağı resmen duyuruldu.

Bir süredir kulisleri meşgul eden söylentiler doğru çıktı ve iki ünlü ismin Kara Kule’de karşılıklı olarak başrolleri paylaşacağı Stephen King’in bizzat kendisi tarafından açıklandı.

Hatırlayacağınız gibi birden fazla King romanında boy gösteren ve Kara Kule serisinin de efsanevi kötü karakteri olan Siyahlı Adam’ı yani Randall Flagg’i canlandırması için Matthew McConaughey’e teklif götürüldüğünü geçtiğimiz aylarda sizlere aktarmıştık. Hatta McConaughey Mahşer dizisinde de bu rolü canlandıracağından bunun çoklu evren kavramı için ne kadar harika bir şey olacağından da dem vurmuş, bayağı heyecanlanmıştık.

Ardından başarılı siyah aktör Idrid Elba’nın Silahşor Roland’ı oynayabileceği haberi gelmişti kulaklarımıza (bazı King hayranlarının itiraz iniltileriyle birlikte). Ve bugün Stephen King iki ismin de filmde yer alacağını resmen doğruladı.

Resmi bilgi: Siyahlı Adam çölde kaçıyordu, silahşor da peşindeydi. #KaraKuleFilmi @McConaughey @IdrisElba

Yeni bir takipçin var McConaughey.

Gel de beni yakala Idris Elba, dört gözle bekliyorum.

Nikolaj Arcel tarafından yönetilmesi düşünülen filmin vizyon tarihi ise 13 Ocak 2017.