Kara Kule’de Matthew McConaughey Sesleri!

dark-tower-mcConaughey

Son olarak True Detective ve Interstellar gibi yapımlarda izleme şansı elde ettiğimiz ünlü oyuncu Matthew McConaughey, Kara Kule filminde başrol oynayabilir.

Sinema dünyasında ilginç şeyler oluyor. Yani, her zamankinden daha ilginç demek istedim… Bildiğiniz üzere şu sıralar hem sinema hem de televizyon dünyası Stephen King’in onlarca eserini beyazperdeye ve ekranlarımıza taşımak için hummalı bir yarış içerisindeler. Hatta geçenlerde hepsini kapsamlı bir dosya hâlinde sunmuştuk sizlere.

İşte o uyarlamalardan ikisi, Showtime kanalının Mahşer dizisi ile Sony’nin Kara Kule filmi arasında heyecan verici bir flört yaşanmaya başladı. Hatırlarsanız Mahşer’in sekiz bölümlük bir mini dizi hâline getirileceğini daha önce sizlere duyurmuştuk. King hayranları o kitabın kötü karakterinin şeytani büyücü Randall Flagg olduğunu çok iyi hatırlayacaklardır. İşte Showtime kanalı o rol için Matthew McConaughey (True Detective, Interstellar, Amistad) ile görüşme hâlinde.

Peki Kara Kule serisinin kötü adamı kim? Walter Padick, yani Siyahlı Adam, yani Randall Flagg… Bizim için aynı büyük rol için aynı ünlü ve de başarılı aktörü izlemekten daha çekici ne olabilir ki? Değil mi? İşte Sony de aynı şeyi düşünüyor olacak ki Kara Kule filminde de Randall Flagg rolünü canlandırması için Matthew McConaughey’a resmi bir teklifte bulunmuş!

Şu an için kesinleşen bir şey yok, McConaughey hâlâ senaryoyu okumakla meşgul ve cevabını önümüzdeki günlerde verecek. Yine de Sony ile Marvel arasındaki Spider-man anlaşmasını düşündükçe neden bu hayal de gerçek olmasın diye düşünüyor insan.