Epik Fantastik “Cin Ali Mordor’da” Raflarda!

cin-ali-mordor-da-ust

Fantastik edebiyatın gelmiş geçmiş en iyi eseri olarak kabul edilen Cin Ali Serisi’nin uzun zamandır beklenen yeni kitabı Cin Ali Mordor’da çıktı!

IGN’nin en iyi karakterler listesinde 30 yıldır bir numarada oturan ve tahtını kimselere kolayca kaptırmayacakmış gibi görünen efsanevi kahraman Cin Ali, destansı maceralarına bir yenisini daha ekliyor.

Cin Ali’nin Atı ile başlayan ve kahramanımızın kendisine sadık bir binek edindiği serüvenimiz, iki paha biçilmez nesnenin peşine düştüğümüz Cin Ali’nin Topu ve Cin Ali’nin Topacı’yla devam etmişti hatırlayacağınız gibi. 10 kitaplık nefes kesici serüvenleri boyunca Karagözlü Kuzu ile Berber Fil’i de yanına katan kahramanımız şimdi de gözünü Düşman’ın topraklarına, Mordor’a dikmiş durumda.

Kitabımızın arka kapak yazısı şöyle:

cin-ali-mordor-da-kapakHugo-lülülülü ve Ne-bu-la? ödüllü kahramanımız Cin Ali’nin maceraları hız kesmeden devam ediyor.

Berber Fil ve Karagözlü Kuzu’yla birlikte yollara düşen kahramanımız, son macerası Kır Gezisi’nden sonra şimdi de Mordor topraklarında.

Önlerinde ise tek bir hedef var: Sorun ve Nazlıgül’ü birdirbir oynamaya ikna etmek…

“Alaaddin’den sonra okuduğum en iyi macera.”
– Lamba Cini

“Çarpılacaksınız.”
– Eti Cin

Rasim Kaygusuz’un kaleme aldığı, Kayıp Rıhtım Yayınları tarafından basılan 20 sayfalık bu destansı macera şimdiden İngilizce, Fransızca, Almanca ve Japoncaya çevrilmiş durumda. Hatta onlar da yıldırım hızıyla yeniden Türkçeye çevirip bize iade ettiler bile!

Cin Ali Mordor’da 1 Nisan’dan itibaren tüm farazi kitapçılarda. Kaçırmayın!

Ciddili not: Rasim Kaygusuz’u saygıyla anıyor, bize çocukluğumuzun bu unutulmaz eserini kazandırdığı için kendisine bir kez daha teşekkür ediyoruz.