GİO Ödülleri 2016’da Yayımlanmamış Öykü Alımları Başladı

gio-2016

Bu sene dördüncüsü düzenlenen GİO Ödülleri‘nde “Yayımlanmamış Öykü” dalında eser alımı başladı!

Fantazya ve Bilimkurgu Sanatları Derneği‘nin dördüncüsünü düzenlediği GİO Ödülleri 2016’da yeni haberler gelmeye devam ediyor. Bu sefer Yayımlanmamış Öykü dalında eser alımları başladı ve konuyla ilgili başvuru koşulları da belli oldu. Hemen aşağıdan ulaşabilirsiniz.

Son başvuru tarihi: 1 Temmuz 2016
Yazarların eserlerini bu tarihe kadar gioodulleri@fabisad.com adresine göndermeleri gerekiyor.

Öykü Uzunluğu: En fazla 5.000 kelime

Katılım Şekli: Öykü kategorisinde herhangi bir tema sınırlaması yoktur. Aday öykü fantastik, bilimkurgu ya da korku türlerinde olmalıdır. Fantastik edebiyat tanımına büyülü gerçekçilik, şehir fantazyası, diyar fantazyası, tarihsel fantezi, masal gibi alt türlerin tümü dahildir.

Her yarışmacı bir öykü ile katılım yapabilir. Eser Türkçe olmalıdır.

Öykü word dosyası olarak gioodulleri@fabisad.com adresine gönderilecektir. Yarışmaya katılmak için 2 dosya teslim edilecektir. Dosyaların aynı e-postada 2 ayrı ek olarak gönderilmesi gerekmektedir.

Birinci dosyada, öykünün üzerine, yazar tarafından belirlenmiş, içinde en az 1 rakam olan bir “rumuz” yazılacaktır. Öykülerin üzerinde kesinlikle yazar ismi belirtilmeyecektir. Dosya adı olarak öykü adı ve “rumuz” verilmelidir. Örneğin öykünün adı “FABİSAD” ise “FABİSAD-Rumuz1” olarak adlandırılmalıdır.

İkinci dosya, yazarın ismini, e-posta adresini, telefon numaralarını ve rumuzunu içermelidir. Dosyanın adı sadece “rumuz” olmalıdır. Örneğin seçilen rumuz “FABİSAD1” ise dosya adı “FABİSAD1” olmalıdır.

Aşkın Güngör, Erbuğ Kaya, Galip Dursun, Özgün Muti ve Yankı Enki‘den oluşan jüri üyeleri tarafından değerlendirilecek eserler arasından dereceye girenler GİO ödül töreninde duyurulacaktır. Daha fazla bilgi için buraya tıklayabilirsiniz.

Katılımcılara şimdiden bol şanslar!