Post Öykü 2.4 Çıktı!

İki aylık öykü dergisi Post Öykü‘nün yeni sayısı 2.4 raflardaki yerini aldı.

İkinci sezonun dördüncü sayısında Post Öykü, baharı karşılarken Dilek Kartal’ın “Cemre” şiiriyle sürpriz yapıyor. Ardından Bülent Ayyıldız, Ömer Faruk Demirel, Akif Hasan Kaya, Ali Işık, Onur Selamet, Bünyamin K. ve Emre Ergin’in öyküleriyle okuru selamlıyor. Anday Aykut çizimleri ile bu sayıda Dino Buzzati’nin “Colombre” adlı metnini canlandırıyor.

Çeşitli edebi türlerde eserleri bulunan Ben Okri, “Biz ve Onlar Arasındaki Gizemli Sıkıntı” ve “Vahşi Boğalar” öyküleriyle ve Aykut Ertuğrul’un gerçekleştirdiği söyleşisi ile bu sayının konuğu.

Yeni karakterler “Ak Sakallı Dede” ve “Peri Padişahının Kızı”, yolculuklara yelken açmak için yazarlara çağrıda bulunuyor! Bu sayıya atölye öyküleriyle katılan yazarların tam kadrosu ise “Şahmeran” ile Cemal Şakar, “Of-5” ile İbrahim Aslaner, “Sesler” ile Aykut Ertuğrul, “Unuttuklarım” ile Gülhan Tuba Çelik isimlerinden oluşuyor.

Selman Bayer’in “Ben Bu Kadarım Sevgili Okur, Sen Ne Kadarsın!” ve İsmail Özen’in “Öykünün İmkanları ve Geleceği” metinleri net bir çerçeve etrafında konularını ele alırken Necip Tosun, Ali Emre, M. Kayahan Özgül ve Abdullah Başaran bu sayının yazarlarından. Yunus Emre Özsaray ise “Geri Besleme: Neye Göre Öykü? Kime Göre Hikaye?” adlı çalışmasında yeni kapılar aralıyor.

Post Kitap bölümü rafları ince eleyip sık dokumaya devam ederken Arda Arel, Burcu Bayer ve Dürdane Çınar birer kitap üzerine düşüncelerini aktarıyor.

Site editörlerimizden Onur Selamet‘in “Mikrodalga Bebek Mırıltıları” öyküsü de dergideki yerini alıyor.

Mini Söyleşiler, Dergilerde Öyküler, Öykünün Hikayesi, Yeni Başlayanlar İçin Edebiyat ve Çoğul Bakış gibi pek çok bölümle okurunu bekleyen dergi, Post Öykü 2.4 raflarda!

İyi okumalar dileriz.