Kayıt Ol

İletileri Göster

Bu özellik size üyenin attığı tüm iletileri gösterme olanağı sağlayacaktır . Not sadece size izin verilen bölümlerdeki iletilerini görebilirsiniz


Mesajlar - emuk

Sayfa: 1 [2] 3 4 ... 15
16
Müzik / Ynt: Şu Anda Ne Dinliyorsunuz?
« : 09 Nisan 2014, 03:08:22 »
Eppur Si Muove - Haggard

17
Zaman Çarkı / Ynt: Zaman Çarkı Serisi Kitapları
« : 23 Mart 2014, 23:11:24 »
Serinin ilk kitabını bugün bitirdim. Açıkcası duyduğum şeylerden sonra biraz beklentimin altında kaldı diyebilirim. Seriye devam edeceğim ama okuyan arkadaşlara bir sorum var. Serinin bir kırılma noktası var mı? İşte bundan sonra efsaneleşiyor dediğiniz bir kitap?
Büyük Av'da işler rayına oturuyor ve serinin nasıl bir yol izleyeceği kısmen belli oluyor. Büyük Av'ın son sayfalarından itibaren de seri efsaneleşiyor.

18
Eğlence & Mizah / Ynt: Kütüphanenizden Kareler
« : 22 Mart 2014, 15:39:14 »
Bu da benimki,

Spoiler: Göster

Spoiler: Göster

19
Televizyon / Ynt: Sherlock
« : 13 Mart 2014, 03:55:13 »
Dizinin yapımcılarından Mark Gatiss internet üzerinden 4. sezon için 2016 tarihini verdi. Benedict Cumberbatch ve Martin Freeman'ın yoğun programlarından dolayıymış. Buradan haberin devamını görebilirsiniz

Uzun bir ara vereceklerini düşünmüyorum. Ara verilen o iki seneyi hikaye formatına uydurarak, "ne yaptığımızın farkındayız, kusra bakmayın" dediler bir manada zaten. Üstelik verilecek uzun bir ara daha büyük tepki alır izleyiciler tarafından ve dizinin akışında, sürükleyiciliğindeki ufak bir düşüş bu tepkileri katlayacaktır.

Canlarına seviyorlarsa arayı kısa tutsunlar.

Bir isabetsiz tahmin daha yazdım haneme.

20
Eğlence & Mizah / Ynt: Video Paylaşımları
« : 13 Mart 2014, 03:53:04 »
http://t.co/8gTsmZ4yPe
"Hanım hey hanım hey..."

21
Diğer Fantastik Eserler / Ynt: Ölüm Kapısı Serisi
« : 24 Şubat 2014, 23:22:59 »
Sıkıcı, dili akıcı değil, diye eleştiriler duymuştum ama hiç "yüzeysel" diye bir beyanda bulunulduğunu duymamıştım. Tam aksini düşünüyor ve Ölüm Kapısı serisini Buz ve Ateşin Şarkısı serisinin üstüne, Zaman Çarkı'nın altına yerleştiriyorum.

22
Genel Kültür / Ynt: Hayvan Yemek ve Vejetaryenlik
« : 13 Şubat 2014, 10:39:20 »
Hala devam ediyor mu bilmiyorum, daha önceleri forumda okuma etkinliği vardı. Konunun daha bilinçli tartışılabilmesi için ve Bülend'in ilham aldığı fikirlerin daha iyi anlaşılabilmesi için ilk sayfada önerilen kitaplardan biri üzerinde karar kılınıp, okunup ay sonunda konuya biraz daha hakim olarak tartışılmasını öneriyorum.

Bu benim konuya hakim olduğum ve "okuyun da bir şeyler öğrenin!" demek istediğim anlamına gelmesin. Birkaç vegan forumuna dinleyici olarak katılmama rağmen pek bir şey bilmiyorum ben de. Önerdiğim durum bilinmeyen şeyler hakkındaki genel tutumum.

Saygılar.

23
Kurgu İskelesi / Ynt: Hazzın Kaynağı
« : 28 Ocak 2014, 22:47:52 »
Dışsallaştırmaya gayet açık olan bir öyküydü. Çok güzel düşünülmüş. Son birkaç satırda saniyelerce ekrana baktım ve sonrasında yüzümde bir gülümseme oluştu. Şimdi baştaki tasvirlerin daha açık olması için tekrar okuyorum hikayeyi.

Ellerinize sağlık.

24
Tartışma Platformu / Ynt: Tavsiye
« : 21 Ocak 2014, 01:03:22 »
Ben de Denara Forbin gibi Farseer'i önereyim. Şiddetle.

25
Televizyon / Ynt: Sherlock
« : 14 Ocak 2014, 01:49:13 »
Uzun bir ara vereceklerini düşünmüyorum. Ara verilen o iki seneyi hikaye formatına uydurarak, "ne yaptığımızın farkındayız, kusra bakmayın" dediler bir manada zaten. Üstelik verilecek uzun bir ara daha büyük tepki alır izleyiciler tarafından ve dizinin akışında, sürükleyiciliğindeki ufak bir düşüş bu tepkileri katlayacaktır.

Canlarına seviyorlarsa arayı kısa tutsunlar.

26
Sinema / Ynt: İzleyip de anlamadığınız filmler
« : 09 Ocak 2014, 22:20:35 »
Çok da sevmiyorum açıkçası anlamı kapalı filmleri. Eğer bir mesaj, fikir varsa direkt olarak verilmesinin taraftarıyım. Tez ne kadar açık ve algılanabilir olursa, antitez o kadar berrak kafalarca üretilecek, böylece daha girift ve gelişmiş bir sentez ortaya çıkacaktır bence.

Bir de-başkalarına da oluyor mu bilmiyorum, bana oluyor şahsen- anlamı hayli kapalı bir filmi çözdükten sonra filmin verdiği mesajı derinlemesine sorgulamadan almak gibi bir yatkınlığım var. Sebebi belki de o kadar didik didik edip bulduğum fikrin yanlış olmasına ihtimal vermemem. Fikri düşünmeye harcayacağım eforu, fikri algılamaya harcıyorum. Bu da görevimin bittiği hissiyatı yaratıyor bende.

Çok tutmuyorum kısacası anlamca kapalı filmleri.

27
Uyarlamalar çok hoş gerçekten. En çok da Cthulhu'yu beğendim.

Ailecek dadaistiz, Dali'ye selam olsun.

28
Televizyon / Ynt: Sherlock
« : 03 Ocak 2014, 12:07:01 »
Emin değilim ama senarist değişmiş sanırım.

Güzel bir açılıştı, özlemişiz valla. Bu bölümde Sherlock'un insani yönüne de bir hayli değinilmiş. Zekası da aç/kapat seçenekleri olan yapı gibi gösterilmiş.

Sherlock'un abisi Mycroft'un bu kadar zeki olduğunu bilmiyordum. Neredeyse Sherlock, hatta belki ondan bile zeki.

Üstte söylenmiş, umarım birkaç bolumu hakikati açıklar diye ama umarım birkaç bolum sürmez çünkü sezon zaten birkaç bolum.

Dediğim gibi güzel açılıştı. Neredeyse 2 seneden sonra iyi geldi. Umarım sezon araları kısalır da bu kadar hasret çekmeyiz.

29
Çizgi & Anime / Ynt: Sword Art Online
« : 01 Ocak 2014, 01:47:12 »
14 falandı sanırım, o bölümden sonra heyecanla izlemeyi bırakmıştım zaten. İzler miyim, izlerim fakat ilk on bölümdeki hava daha sezon bitmeden bittiği için ikinci sezon bende bir heyecan yaratmadı.

30
Kitaplar / Ynt: Tolkien’den Hobbit Resimleri Raflarda
« : 30 Aralık 2013, 17:41:45 »
Ne bileyim fiyatın 75 lira olması, "Asgari maaşla geçinen Tolkien sever istemiyoruz." demek gibi geldi.

Sayfa: 1 [2] 3 4 ... 15