Denize açılan kişi, karakterini değil,Yalnızca iklimini değiştirmiş olur.
Yet do thy worst, old Time; despite thy wrongMy love shall in my verse ever live young.
Son beş gündür çokça boş zamanım oldu ve tüm bu zamanı neredeyse kitap okuyup, bir şeyler yazarak en çok da kayıp rıhtımdaki eski üyeleri stalklayarak geçirdim. Özellikle radyo yayını yapmış ya da ogre seviyesindekileri. Sürekli dürbünde olmaktan ya da birinin profilinde attığı son mesajlara baka baka bilinçaltım şekillenmiş olacak ki dün rüyamda iki kişi ile karşılaştım. Birinin adı Malkavian, diğeri ise Fiddler tabi ben kısaca birine Malkav, diğerine Fid diyorum. Başlıyorlar bir hikayeden, yazından, güncel olaylardan bahsetmeye. Uyandığımda aklımda ilk kalan isim Malkavian'ı arattım internette ve karşıma deli vampirler, klan bilgileri falan çıktı. Uyku sersemliği geçince bir şok dalgası, soluğu rıhtımda aldım. Evet, rüyama girmişler.
Ama suç bende, ODTÜ EE öğrencisi bile bulamayacağım bir forumdan çok şey beklemişim.[*]İtiraftır.[/*]
Sen de üniversite sınavına köpek gibi çalışıp iyi bir dereceyle iyi bölüm kazansaydın, bütün dünyanın bu forumdan ibaret olmadığını kavrayacak kadar başarı tatmış olurdun. Hadi C1 seviyesinde bile olmayan İngilizcen'le reddit'ten haber aparmaya devam et.
Süper laflar. LYS'de ilk 1500'e girin sonra tekrar hesaplaşırız.