Buffy yeni sezonuyla ‘Çizgi Roman’da!

buffy vampir avcisi evden uzakta to

NTV Yayınları’nın Çizgi Roman Dünya Klasikleri Serisi, televizyon yapımlarıyla devam ediyor. Buffy Vampir Avcısı, iki hikâye bir arada olarak çıktı!

“Her nesilde bir seçilmiş vardır. O, tek başına vampirlere, iblislere ve karanlık güçlere karşı savaş verir. O, Avcı’dır.”

NTV Yayınları’nın Çizgi Roman Dünya Klasikleri Serisi, polisiyenin ardından şimdi de televizyon yapımlarıyla devam ediyor. Joss Whedon’ın aynı adlı televizyon dizisinden uyarlanan BUFFY VAMPİR AVCISI’nın yeni maceraları artık sadece çizgi romanda…

Dünyanın dört bir yanında fenomene dönüşen dizi yedinci senenin sonunda ekranlara veda etse de bu Buffy’nin maceralarının sona erdiği anlamına gelmiyor. Sekizinci sezon dizinin yaratıcısı Joss Whedon’ın yazdığı çizgi romanlarla meraklılarına ulaşıyor.

NTV Yayınları’nın Çizgi Roman TV Serisi’nin ilk kitabı olan BUFFY VAMPİR AVCISI: EVDEN UZAKTA ve ZİNCİR, geçtiğimiz Cuma günü piyasaya sürüldü.

Diziyi tekrar tekrar seyreden Buffy hayranları artık özlemini çektikleri karakterlerin yepyeni maceralarını BUFFY VAMPİR AVCISI çizgi romanlarıyla takip edecek…

Çizgi romanın detaylı bilgisi ve tanıtım videosu için buraya tıklayabilirsiniz!