JBC’den Ağustos Sonu Bayram Şekerleri!

jbc agustos 2014

JedBang Collectibles Yayınları ağustos ayımızı birbirinden harika 3 çizgi romanla şenlendiriyor, çıkış tarihiyle de yaza güzel bir şekilde veda etmemize olanak sağlıyor!

Gelin bu serilere birlikte bakalım;

Scott Synder’ın elinden çıkan bu seri Batman çizgi romanları içinde en iyi hikâyelerden biri olarak görülmekte. Synder’ın hikayesi muhteşem çizimler ile birleştiğinde sayfalar eminim elinizden kayıp gidecek!

Tanıtım bülteni aşağıda. Künye bilgileri için buraya tıklayabilirsiniz.

batman kara aynaYıllarca, Batman ve Müfettiş Gordon Gotham Şehri’nin boyun eğmez karanlık boşluğunun içine baktılar. Onun bir şiddet ve yozlaşma çukuru tarafından yutulmasına izin vermeyerek, gönül verdikleri şehri defalarca kendisinden kurtardılar. Ancak, bir ömür boyu şuçla mücadele ederek insanlığın sunabileceği en berbat şeylerle karşı karşıya geldiklerini düşünseler dahi, daha karanlık ve tehlikeli bir kötülük Batman ve Gordon’ın sınırlarını zorluyor. Çarpışma sona ermek üzereyken, bu cinayet silsilesinin ardındaki gerçeğin yalnızca kapılarına dayanmış bir şey değil-aslında oradan ortaya çıktığınıöğreniyorlar. Gotham’ın en azametli koruyucularından ikisi, Müfettiş Gordon’ın şu ana kadar giriştiği en kişisel mücadele olan bu haince tehdidi adalet önüne çıkartabilecekler mi?

Kara Ayna, yazar Scott Snyder’ı, yalnızca kendi jenerasyonunun değil, tüm zamanların önde gelen Batman yazarlarından biri kılarak, onu çizgi roman süperstarı mertebesine yükseltmiştir.

Jock (The Losers) ve Eisner Ödülü sahibi Francesco Francavılla (Swamp Thing)’nın müthiş çizimleriyle Batman: Kara Ayna, şimdiden Dark Knight külliyatındaki en iyi polisiyelerin arasında yerini almıştır.

Batman filmlerini izlediniz, sonra neden çizgi roman okumuyorum dediniz değil mi? Ancak üç rakamlı sayılara ulaşmış Batman bölümleri gözünüzü korkuttu, nereden başlayacağınızı bilemediniz? İşte size harika bir fırsat! New 52: Baykuşlar Divanı hiç Batman okumamış kimseler için bile etkileyici nitelikte! JBC basacağı serileri iyi seçmiş görünüyor.

Tanıtım bülteni aşağıda. Künye bilgileri için buraya tıklayabilirsiniz.

batman baykuslar divaniBatman Gotham Şehri’nin Baykuşlar Divanı ile ilgili hikayeleri duymuştu. Gölgeler içinde buluşup, bir yırtıcı gece kuşunu kartvizitleri olarak kullanan bu güçlü örgütün üyeleri, Gotham’ın gerçek hükümdarlarıydı. Ancak Kara Şövalye bu hikayeleri dedikodu ve kocakarı masalı olarak değerlendirmişti. Gotham onun şehriydi.

Şimdiye kadar.

Vahşi bir suikastçı, jilet gibi keskin pençelerini şehrin en iyi, en aydın insanlarına aynı zamanda en tehlikeli ve en ölümcül olanlara saplıyıyordu. Eğer karanlık efsaneler gerçekse suikastçının efendileri, Batman’in hayal dahi edemeyeceği kadar kudretli birer yırtıcıydı – ve her yerde yuvaları vardı…

Türkçe yayımlanan ilk Deadpool’dan itibaren eminim okuyan herkes bir doz daha Deadpool istiyordu. JBC sesimizi duymuş olsa gerek, size kahkahalar attıracak bir Deadpool hikâyesi ile döndü!

Bakın ünlü simalar Deadpool için ne demiş;

magicalbronze: Var yaa şu Deadpool’u bi siteye üye yaparsak buralar çoşar ha… Her gelen üye yanında 2 kişi getirse, onlar da ikişer kişi getirse ohoo…

mit: Hoh hoh hooo. Bunun okurken gülmekten saçlarım beyazladı. 15 yaşında filinta gibi adamdım, güle güle yüzüm kırıştı, 30+ oluvermişim birden.

DarLy OpuS: Ben sevmedim.

Amras Ringeril: Bence DarLy OpuS yalan söylüyor. Deadpool bir harika. En yakın zamanda filmini çekeceğim. Bana destek olup şu senetleri de imzalarsanız harika olur. Elden ele dolaştıralım arkadaşlar, arkalarda alamayanlar var.

Fırtınakıran: … AHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA … (Son 3 gündür durmadan gülüyor.)

Tanıtım bülteni aşağıda. Künye bilgileri için buraya tıklayabilirsiniz.

deadpool wade wilsonin savasiMeksika’daki acımasız katliamda yüzlerce kişi ölmüştür.Manyak ve geveze bir paralı asker, bu kıyımdan sağ kurtulduğunda olay uluslararası bir hadiseye dönüşür. Bu manyak, Wade Wilson’dur ve yapması gereken bazı açıklamalar vardır! Her daim insan canlısı (!) olan Deadpool, eline geçirdiği bu fırsatı -askerlik döneminde gönüllü kobay olarak katıldığı Waepon X Projesine ve vatanına hizmet etmek için- bir süper-askere dönüşme hikâyesinden oluşan gerçek kökenine ışık tutmak için kullanır.

Ama durun! Bu, hiç de bizim tanıdığımız ve sevdiğimiz küfürbaz, sivri zekalı, parti delisi, insan düşmanı paralı askere benzemiyor.Deadpool’un kişisel tarihini -ve arızalı zihnini- gözler önüne seren bu hikâyede, gerçekler tamamen bakış açınızla alakalı. Gerçekte kırmızı-siyah maskenin ardında gizlenen kişi kim ve Meksika’da aslında neler oldu?

Ayrıca İdefix’in Batman serilerini aşağılamaya çalıştığı gözümüzden kaçmadı! Bizi kandıramazsın İdefix! Görüp görebileceğin en iyi adamdır bi kere laf attığın kişi!

30opB2z