YKY Şimdi De Justice League İçin Kolları Sıvadı

justige league 1 top

Superman’in Yeni Dünya serisiyle DC Comics evrenine ayak basan, ülkemizin en önemli yayınevlerinden Yapı Kredi Yayınları çizgi romanda hızını kesmiyor. Şimdi de bir başka DC klasiği olan Justice League ile karşımızda!

Justice League bu 1. ciltte ilk kez bir araya gelecek. Dünya dışı bir tehdit için Batman’den Superman’e, Wonder Woman’dan The Flash’e kadar pek çok DC karakteri güçlerini birleştiriyor. Dahası mı? Dahasını hemen tanıtımından öğrenelerim.

justige league 1Dünyanın en büyük kahramanları… İlk defa bir aradalar!

Süper kahramanlar -Metropolis’teki Superman ya da Gotham’daki gizemli Batman- bütün dünya için yeni ve korkutucu şeylerdi. Ama bir dizi garip saldırılar gezegenimiz üzerine Dünya dışından gelen korkunç bir tehdidi ortaya çıkardığında, bu kahramanlar omuz omuza karşı duracaklar… eğer birbirlerine katlanabilirlerse! Superman, Batman, Wonder Woman, Green Lantern, The Flash, Aquaman, Cyborg.

Genç, tecrübesiz ve kendilerine aşırı güvenmelerine rağmen, her biri tek başına iyiliğin kötülüğe karşı savaşında büyük bir güç. Beraberken ise, uzaylı savaş lordu Darkseid’ın gezegenimizi ele geçirmesini engellemek için Dünya’nın tek umudu olabilirler. Beraberken… onların adı Justıce League!”

YKY tarafından yayınlanan Justice League Cilt 1- Başlangıç’ın çevirisini Anıl Bilge üstlenmiş. Künye bilgileri için buraya tıklayabilirsiniz.

Dileriz YKY’den daha nice çizgi romanlar okuruz.