Deadpool Edebiyat Kahramanlarını Öldürüyor, Çok Yakında Bizlerle!

deadpool-killustrated-top

Deadpool geri döndü! Hem de bu sefer hepimizin içlerinden en azından birini sevdiğimiz, tanıdığımız insanları öldürmek için!

Kaçık kahramanımız, Marvel Evreni’nden pek sevdiğimiz karakterleri bir bir öldürürken üzüldük mü? Ne üzüleceğiz canım! Pek keyif aldık bence. Pekala bu olaydan sonra, daha kesip biçecek o kadar kişi varken Deadpool’un bir köşede oturup dinleneceğini düşünmüyordunuz değil mi?

Killogy adlı serinin ikinci etabı bizim gibi kronik okurlar için oldukça vurucu olacak gibi. Bu sefer sevdiğimiz edebi kişilerin peşine düşüyor sevgili deli anti-kahramanımız. Üzüleceğinizi hiç düşünmeyin. Deadpool’a nasıl kızılır ki! Cullen Bunn‘ın muhteşem kalemi size her şeyi affettirecektir.

Çevirmenliğini Cenk Könülün üstlendiği Deadpool: Edebiyat Kahramanlarını Öldürüyor (Killustrated) adıyla yayınlanacak olan bu cilt haftaya JBC Yayıncılık etiketiyle çıkıyor. İnternetten sipariş edebilir, künye bilgilerine buradan ulaşabilir ve kitapçılardan edinebilirsiniz. Hatta o zamana dek beklentinizi aşağıdaki minicik ön okuma ile depreştirebilirsiniz:

deadpool-1

deadpool-2