Battlestar Galactica’nın Yıldızı Chief Tyrol İle 1 Günde Cylon Modelleri Yapmak

one-days-build-cylon

Adam Savage’ı Discovery Channel’ın meşhur MyhtBusters programından biliyoruz. Şimdiyse kendisi One Day Builds (Bir Günde Yapımlar) adında yeni bir programa başladı ve son bölümlerden birinde ’dan Chief Tyrol’ı (Aaron Douglas) yanına alarak adım adım bir Cylon modeli ortaya çıkardı.

Adam Savage bir endüstriyel tasarımcı. Dahası, özel efektler onun işi. Bitmedi! O MythBusters’ın ünlü isimlerinden biri.

Şimdi de One Day Builds (Bir Günde Yapımlar) adlı yeni programıyla tam 1 günde, günün konuğuyla modeller yapıyor. Bunların arasında Barbarella’nın uzay tüfeği de var, Han Solo’nun DL-44 Blaster’ını da. Guardians of the Galaxy’nin eğlenceli karakteri Star Lord’un maskesini de yapıyor, steampunk gözlükler de.

Son bölümündeyse Adam Savage, Battlestar Galactica hayranlarını heyecana boğdu. Bilimkurgunun televizyon tarihindeki en önemli yapımlardan biri olan Battlestar Galactica’nın bu programa konuk oluşuna biz de mest olduk. Üstelik bu programdaki konuğu Aaron Douglas (Chief Tyrol) olunca keyfimize diyecek söz bulamadık!

Sizlerin de heyecanını anlıyor ve lafı uzatmıyoruz. İşte,  1 günde, adım adım yapılan Cylon modeli videosu hemen aşağıda. Eğer Adam Savage’ın harikalarından diğerlerini de görmek isterseniz kendisinin kanalını buradan takip edebilirsiniz.

Abov!