Stan Lee Filmlerde Görünmeye Devam Edecek Mi?

Stan-Lee-Avengers-Age-of-Ultron-Ant-Man-Cameos

Ünlü çizgi kahramanların yaratıcısı, yayımcısı, editörü, Marvel’ın memurlarından Stan Lee’yi neredeyse her süper kahraman filminde birkaç saniyeliğine görürüz. Aşırı yaşlı ama dinamik, biraz da kendini beğenmiş birini mi gördünüz? İşte o kişi Stan Lee! Ne de olsa Iron Man gibi bir karakteri yaratırken kendinden de bir şeyler katmış olmalı.

Normalde ekranlarda bir saniye kadar görünen ve fark edilmemek için uğraşan Stan Lee, en son Avengers: Age of Ultron filminde karşımıza çıkmış, her zamankinden daha uzun bir süre görünerek bizi oldukça şaşırtmıştı. Buna kendisi de sevinmiş görünüyor.

ScreenRant.com sitesinin “süper kahraman tıraş bıçakları” ile ilgili Stan Lee’yle yaptığı röportajda kendisinin oyunculuğuna da değinildi ve ilginç bilgiler gün yüzüne çıktı.

Paul-Rudd-Stealing-Ant-Man-Costume-High-Res-1024x682Bildiğiniz gibi önümüzdeki aylarda Ant Man filmini sinemada göreceğiz. Röportajcının bu film hakkında sorduğu bir soruya Lee, “Filmlerin sonu yok. Ant-Man filmindeki sahnemi çoktan çektim bile ve aslında çok da iyi bir tane oldu,” diyerek cevapladı. Nasıl bir rolde olduğunu ise elbette söylemedi.

Ancak “Captain America: Civil War’da da olacak mısınız?” sorusuna “Olsam iyi olur, ama aslına bakarsan hiç bilmiyorum; çünkü bazen filmi dünyanın bir ucunda çekiyorlar ve oraya gitme imkanım olmuyor. Yani umarım buralarda bir yerlerde çekerler de içinde benim de bir sahnem olur,” diyerek yanıt verdi.

Stan Lee’nin her filmde görünüp durmasını kimileri sinir bozucu bulsa da kimileri de oldukça eğlenceli buluyor. Bu denge oldukça etkileyici aslında. Önümüzdeki filmlerde de Stan Lee’yi göreceğimiz kesin gibi.

Ant-Man 17 Temmuz 2015, Captain America: Civil War ise 6 Mayıs 2016’da sinemalarda olacak.