Suicide Squad’ın Yönetmeninden Güvence: “Süprizlerimiz Bozulmadı”

suicide-squad-david-ayer

Çekimleri hâlen sürmekte olan Suicide Squad’ın yönetmeni David Ayer, Twitter hesabı üzerinden yaptığı bir açıklamayla hayranlarına güvence verdi ve filmin sürprizlerinin bozulmadığını söyledi.

Geçtiğimiz şu son bir-iki ay içerisinde Suicide Squad filmine dair o kadar çok kare gördük ki… Önce Joker, sonra Deadshot, ardından Killer Croc ve bol bol Harley Quinn. Hatta Batman’in meşhur arabası Batmobil’le Joker ile Harley’i kovaladığına bile şahit olduk. Ve bu durum ister istemez kafalarda şu soru işaretini doğurmaya başladı: Filme ne kaldı? Eğer her şeyi şimdiden gördüysek filmi sinemada izlemeye ne gerek var?

batman-suicide-squad-set-1

Bu ve buna benzer sorular yönetmen David Ayer’in de kulağına gitmiş olacak ki Twitter hesabı üzerinden sokak çekimlerinin tamamlandığını bildirirken bu konuya dair ufak bir açıklama da yaptı.

Eh, sokak [çekimlerini] sağ salim atlattık. Şimdi karanlıklara çekilme zamanı. Unutmayın, filme dair sadece çok küçük şeyler açığa çıktı. Sürprizlerimiz bozulmuş değil.

Ayer bu açıklamayla birlikte Toronto’daki çekimlerin sona erdiğini de bildirmiş oluyor. Yani uzunca bir süre sokaklarda çekilmiş o tarz fotoğraflara rastlamayacağız demektir.

Eh… her ne kadar heyecan verici olsalar da benim adıma filmin tadını kaçırdıklarını da inkar edemem. O yüzden bu durumdan şikayet edecek değilim doğrusu. Batman’in filmde yer alacağını öğrenmeseydim ya da araba kovalamaca sahnesini ilk kez sinemada görseydim buna hiç itirazım olmazdı. Siz ne dersiniz?

Son olarak Suicide Squad’ın 5 Ağustos 2016’da bizlerle olacağını hatırlatalım.