Comic-Con 2015 Bize Neler Getirdi?

Comic-Con 2015

Dün (12 Temmuz) itibariyle son bulan San Diego Comic-Con’un bu yılki ayağı, bize birçok nimetle geldi.

Resmi trailer’lar, hesap makinesiyle çekilmişçesine görüntülere sahip sızdırılan fragmanlar, filmlere dair son haberler, ödüller… Buradan bir Comic-Con geçti ve biz yine orada olamadığımıza lanet ettik.

Gerek portalımızda, gerekse sosyal medyamızda paylaştığımız Comic-Con nimetlerini sizler için derledik!

  • X-Men: Apocalypse Son Detaylar

1983 yılında geçeceği kesinleşen filmde karakterlere, görünüşlerine ve konumlarına bir yığın detaya eriştik. Apocalypse’e dair daha fazla şey öğrenip çizgi romana sadık kalacaklarının da teyidini alıp sevindik. Bonus olarak bir de sızan sahne var!

Tüm bunlar yetmedi ve duyurulduğundan birkaç saat sonra portalımıza taşımıştık. Hemen burada!

Hemen aşağıdan sızdırılmış trailer’ı da izleyebilirsiniz!

  • The Walking Dead 6. Sezon

Yürüyen Ölüler’le olan hesaplaşmamız ve bu sırada insanın insana karşı mücadelesi dinmek bilmiyor. Hem trailer hem detaylar bir arada! Ama görünüşe göre 6. sezonla birlikte çizgi romandan uzaklaşmaya başlıyoruz.

Portalımızda Comic-Con süresi içerisinde sunmuş olduğumuz haberimiz ve trailer hemen burada!

İthaki Yayınları’ndan çıkan ve çıktığı andan itibaren günümüz bilimkurgu eserleri arasında çok sevilmiş bir seriydi bu. Öyle ki, dizi olma yoluna da gitti. Hakkında pek çok haber yazdık, trailer paylaştık. İşte aşağıdakiyse uzun mu uzun, Comic-Con’a özel trailer’ı!

  • Star Wars VII: Force Awakens Kamera Arkası

Bir efsane yıllar sonra geri dönüp hepimizi kelimenin tam anlamıyla ağlattı. Bu kamera arkası görüntüler bizi o minicik trailer’ından daha çok vurdu. Ona dair yaptığımız tüm haberler, paylaştığımız tüm bilgiler bu kamera arkası videosuna yetişemedi.

Çok duygulandık, çok. Yıllar sonra eski bir dostu, umulmadık ama en çok ihtiyacımız olan bir anda bulmuşuz gibi.

Sonun sonuna geldik. İkiye bölünmüş son kitabın uyarlamasında, ikinci ve son filme çok az kaldı.

Egemenlerin acımasız, hedonist tahtını yıkmak için önümüzde sayılı günler var. Tüm haksızlıklar ve umutsuzluklar onlarla birlikte toprağın en derinine gömülecek. Ama tüm bunlar olmadan önce siz en iyisi haberimize bakın ve trailer’a göz atın.

  • Doctor Who 9. Sezon

Maisie Williams dendi (Arya Stark), Missy dendi, Doctor’un kafası karışık ve bir şeylerden kaçıyor dendi… Her yeni haberle birlikte sabırsızlığımız katlandı, beklentimiz yükseldi. Ama sonunda beklediğimiz trailer ve ilgili detaylar da geldi! Bizim yüzümüz güldü, ya sizinki?

Hepsi ve daha fazlasını haberimizde bulabilirsiniz.

  • Sherlock Christmas Özel Bölümü Trailer’ı

Dünyanın en yetenekli, en zeki, en sevilesi dedektifi aynı zamanda dünyanın “ne sabırlı” hayran kitlesine de sahip. Yıl içerisinde çok az başbaşa kalabildiğimiz dedektifimiz neyse ki bu kısa görüşmelerimizde hep bizi tatmin eden işler ortaya koyuyor.

Comic-Con onunla olan bu sabra dayalı ilişkimizi de iyi geldi doğrusu. Çünkü artık tırnaklarımızı yediğimiz Christmas Özel Bölümü için bir trailer sundu bize!

  • Batman v Superman Trailer’ı (Resmi ve HD)

Kara Şövalye pelerinli süper insana karşı. Superman tanrılaşıyor, Batman kontrolsüzce büyüyen güce karşı gardını alıyor. Halk Superman’i mahkemeye veriyor, Batman’in Wayne kulelerinden biri yerle bir oluyor.

Dünyanın en çok tanınan iki kahramanı birbirine girmek üzere. Üstelik DC tarafından yayınlanmış (sızıntı değil) trailer’da Gal Gadot’un Wonder Woman’ını da ilk kez aksiyon halinde görüyoruz.

Beklentilerimiz katlandı!

  • Deadpool Tariler’ı (Sızdırıldı)

Evet, hesap makinesiyle çekilmiş bir trailer’la karşı karşıyasınız! Eğer gözleri bozmazsanız güleceğinizi garanti ediyoruz ama. Asmayın yüzünüzü!

Ryan Reynolds’ın yetişkin içerikli bir aslına uygun Deadpool sözünü tutacağına dair bir kanıt var artık! Bu trailer’da Deadpool “bir an bile susmuyor”, X-Men’den birkaçı olaya dahil oluyor, absürdlükler gırla gidiyor ve yapımcılar Deadpool’a dair pek çok şeyi arsızca bu trailer’da sunuyor!

Ve gözünüzden kaçmasın, kendisi “yeşil” bir kostümü asla istemiyor! Ne demek istediğimizi anladıysanız…

  • Suicide Squad Trailer’ı (Sızdırıldı)

Bir başka görmek için delirdiğimiz film ve yine hesap makinesi çekimi.

Suicide Squad’ın üyelerini (gözlerini bozmazsanız) ilk kez iş başında görüyoruz! Harley Quinn göz dolduruyor, ekibin geri kalanı tüylerimizi diken diken ediyor!

Fakat o da nesi? Tüm trailer boyunca görülmeyen Joker’i bir anda sonda karşımızda buluyoruz. Ürküyoruz. Çünkü göremediğimiz bir kurbanın yüzüne doğru indirdiği spot ışığın ardından diyor ki,

I’m gonna hurt you… Really… Really… Bad!

  • Shannara Efsanesi Trailer’ı

Nedir Shannara Efsanesi? Eğer bilmediğinize hayıflanıyorsanız sizi hemen şöyle alalım. Ama özet geçmek gerekirse, fantastik edebiyatın en eski ve en önemli serilerinden biridir. Ancak kimileri onu fazlasıyla Tolkien taklidi bulurken, bir kısım bu seriye hayrandır.

Siz hangi tarafta olursanız olun, ama mutlaka bu trailer’ı izleyin. Bizce olmuş. Sizce?

  • Warcraft Afiş 1

Eğer ki bu dünyayı World of Warcraft’tan önce soluduysanız, oyunlarını oynadınız ve romanlarını okuduysanız anlatacak ne denli çok hikayesi olduğunu bilirsiniz.

Warcraft başlı başına bir evren, inanılmaz karakterlerin insnaı derinden etkileyen hikayelerine sahip bir boyuttur. Şimdi de film olma yolunda. İki tane de aklımızı kaçırtacak denli güzel afişi yayınlandı!

  • Warcraft Afiş 2

sYMaFs4

  • Arrow 4. Sezon Afişi

Arrow, Flash’ın biraz gerisinde kalmış olsa da yeni sezonu için iddiasını henüz kaybetmiş değil. Ondan bir trailer koparamadık ama güzel bir afiş kazandık.

C4RRJFi

  • The Flash 2. Sezon Kısacık Tanıtımı

Biz tanıtımı dedik ama pek bir şey beklemeyin. Zira yayınladıkları video yaklaşık 6 dakikalık olmasına rağmen, yeni sezonla ilgili olan kısmı neredeyse bir dakikayı bile bulmuyor. Fakat son anda karşımıza çıkan “ZOOM is Coming” yazısı, takipçilerini heyecanlandırmaya yetiyor!

  • Hannibal 3. Sezon Trailer ve Detayları

Desek ki Hannibal iptal oldu ama 3. sezonunda (tam da söz verildiği gibi) Kızıl Ejder’i görüyoruz? Nasıl tepki verirsiniz?

Hannibal’ın film olmasın gündeme geldi. Kızıl Ejder’e dair bir şeyler öğrendik ve bir de trailer’a kavuştuk! Hepsi haberimizde!

  • Green Lantern’ın Yeni Filminin Adı Belli Oldu

Son haberimiz Deadpool’un dalga geçtiği Green Lantern ile ilgili. Son olarak filmde bir değil, iki Lantern görme ihtimalimiz ortaya çıkmıştı. Comic-Con’da açıklanan filmin adına bakarsak bu ihtimali doğruluyor gibi görünüyor.

Green Lantern Corps adıyla beyaz perdeye gelecek film için şimdilik eldeki tek veri bu.

Comic-Con 2015 bizi bizden alıp geçti gitti. Arkasından halen daha heyecanda duramayan hayranlar bıraktı. Bu sene oldukça tatmin edici şeyler gördük ve izledik. Ama şimdi beklentiler de katlandı hani.

Sanmayın ki Comic-Con haberlerimiz bununla sınırlı. Gün içerisinde size başka sürprizlerimiz de olacak. Bizden ayrılmayın!