6. Sezon Tanıtım Videosu ile The Walking Dead Karşınızda

walking dead ust

Comic-Con 2015’ten güzel haberler gelmeye devam ediyor.

The Walking Dead’in merakla beklenen 6. sezonuna dair uzun mu uzun bir video yayımlandı!

Robert Kirkman’ın aynı adlı çizgi roman serisinden ekrana aktarılan dizinin 6. sezonunun tanıtım görevini üstlenen video, kısa sürede milyonlarca kez paylaşıldı ve izlendi. Tüm dünyada büyük bir hayran kitlesine sahip olan dizinin yeni sezonu, öncekilere nazaran daha sert geçeceğe benziyor.

İlk sezonda yer alan ve Rick’in zombi istilasına uğramış bir dünyaya gözlerini ilk açtığı andan itibaren kendisine yardım eden Morgan’ın diziye geri dönüşü herkes tarafından heyecanla bekleniyordu. 5. sezonun son sahnesinde bu beklentiler tam olarak bir sonuca bağlanmış ve Morgan ile Rick, yüzleşmişti.

6. sezonun tanıtım videosunda gördüğümüz üzere, Morgan’ın gelişi, karakter çatışmalarına yeni bir boyut kazandıracak ve bir yandan zombilerle uğraşmak zorunda kalan karakterler, öte yandan birbirleri ile kıyasıya mücadele etmeye devam edecekler. Tüm bunlara, gelinen yeni mekandaki insanların da dahil olmasıyla işler çığırından çıkacak ve silahlar, zombilerden önce insanlar arasında ateşlenecek gibi görünüyor.

Daryl, Michonne, Maggie, Glenn, Carol gibi en başından beri Rick Grimes’a sadık kişiler, Morgan’ın diziye yeniden katılışıyla birlikte saf değiştirecekler mi yoksa her şeye rağmen Rick’in yanında mı kalacaklar? Bunu zaman gösterecek. Ve zaman, yeni sezonun başlangıcına tam 3 ay kaldığını fısıldıyor kulaklarımıza: 11 Ekim 2015 tarihinde yeni sezona kavuşuyoruz.

İşte o heyecan dozu yüksek fragmanı aşağıdan altyazılı bir şekilde izleyebilirsiniz. Youtube üzerinden ulaşmak içinse buraya tıklayınız.