Lois Lane’in Kız Kardeşi “Supergirl” Dizisine Katılıyor

lucy lane

Lois Lane’in kız kardeşi Lucy Lane, Supergirl’ün TV dizisine işleri karıştırmaya geliyor.

Smallville’da kısa süre görünmüş, ancak çizgi romanlarda kendisine rastladığımız Lucy Lane, şimdi de Superman’in kuzeninin (Supergirl) dizisinde görünmeye hazırlanıyor.

Dizide 20’lerinin ortasında, 30’larının başlarında bir yaşta olacağı söylenen Lucy, aynı zamanda Jimmy Olsen’ın eski kız arkadaşı olarak karşımıza çıkabilir. Yani, Daily Planet’ta Clark Kent ile beraber çalışan ve onun yakın arkadaşı olan Olsen’ın, Supergirl dizisinde Kara’nın akıl danışmanı olacağını öğrenmiştik. Ancak şimdi yeni bir de rol kazanmış gibi.

CBS Lucy’i, “girişken, eğlenceli ve kız kardeşi Lois kadar güzel; aynı zamanda güçlü, zeki ve kendi ayakları üstünde duran” şeklinde tanımlıyor. Dahası, Jimmy Olsen – Kara ve Lucy arasında bir aşk üçgeni de oluşabilirmiş.

Şu an aktrist arayışları sürerken, Lucy’nin dizinin ilk olarak üçüncü bölümünde karşımıza çıkması bekleniyor.

Son olarak edindiğimiz bilgiye göre, Lucy’nin bir noktada babası tarafından Supergirl’e karşı manipüle edilerek Superwoman olması bekleniyor.

Bunda şaşılacak bir şey yok aslında. Supergirl’ün çizgi romanında (2009) Lucy Lane’i Superwoman olarak görmüştük. Babası tarafından da kullanılmıştı kendisi. Fakat sonrasında olan bazı olayları dizide görebilecek miyiz? Bakalım neler olacak.

Dizide işler bir hayli karışacak gibi. Ama ekranlarımıza geldiğinde bu uyandırdığı merakı tatmin edebilecek mi?

Gelsin de izleyelim diyoruz.