Savaşçı Prenses “Zeyna”, Geri Dönüyor!

zeyna

Çocukluğumuzun efsanelerinden biri olan Zeyna: Savaşçı Prenses geri dönüyor! NBC kanalı, dizinin yeniden çevrimi için hazırlıklara başladı.

X-Files ve Heroes Reborn gibi dizilerin ardından bir efsane daha küllerinden doğacak gibi görünüyor. 1995 ile 2001 yılları arasında gösterilen ve bir televizyon klasiği haline gelmiş olan Emmy ödüllü efsane dizi Zeyna: Savaşçı Prenses, yeniden ekranlara dönmeye hazırlanıyor.

Zeyna’yı canlandıran Lucy Lawless, bundan bir kaç gün önce Den of Geek sitesine verdiği röportajda bunun sinyallerini vermişti zaten. Ünlü oyuncu tekrar Zeyna’yı canlandırmanın oldukça heyecan verici olacağını belirtmiş ve şu açıklamaları yapmıştı:

“Uzun zamandır bunun için uğraşıyorum. Hayranlar da bunu gerçekten çok istiyorlar. Ben de bu tip şeylerle ilgilenebilecek birkaç kişiyle görüştim ve “Neden yapmıyoruz ki bunu?” dedim.

Lawless, görüldüğü üzere tekrar efsane savaşçıyı canlandırmak için oldukça istekli. Fakat bu proje kendisinin de belirttiği gibi uzun süredir belirsizliğini koruyordu ve dizinin yayın haklarının da kimde olduğu şimdiye dek belli değildi. Yani bundan birkaç güne kadar bu proje bir hayaldi sadece.

Fakat NBC kanalı projeye yeşil ışık yakmış gibi görünüyor. Hollywood Reporter’ın haberine göre kanal, yeniden çevrim için senarist arayışına girmiş bile.

Hatta orjinal serinin yapımcıları Rob Tapert ve Sam Raimi’nin proje ile ilgilendiği belirtiliyor. Fakat bu yeniden çevrimin uzun soluklu mu olacağı, yoksa tek sezonluk bir iş mi olacağı henüz belirsiz.

Eh, bu Zeyna efsanesini yeniden televizyon ekranlarında görmek isteyenler için harika bir haber, öyle değil mi?

Biz sadece bu “modern Zeyna”nın eskisini aratıp aratmayacağını merak ediyoruz ve korkuyoruz açıkçası. Araya illa teknoloji girecek ve mertlik bozulacak haliyle. Neyse, bekleyip göreceğiz.