“Deadpool, Deadpool’u Öldürüyor” Çıktı, Killustraded Serisi Tamamlandı!

deadpool-deadpoolu-olduruyor-ust

Geveze paralı asker Killustraded serisinin sonunu kendisiyle getiriyor. Tam da ona yakışacağı gibi!

Önce Marvel evrenini öldürdü, sonra sıra edebiyat kahramanlarına geldi. Sonra durağıysa pek çok alternatif evrendeki varyasyonları ve tabii ki kendisi!

Killustraded gibi eğlenceli bir isme ve bir kelime oyununa sahip seride sona geldik! Geçirdiği bir aydınlanma sonucu tüm Marvel evrenini katleden ve bunu olabilecek en eğlenceli şekilde yapan Deadpool’un sonraki hedefi tarihe damgasını vurmuş edebiyat kahramanlarıydı. İşte o ikinci ciltte birden biz de aydınlandık. Marvel Evrenini Öldürüyor adlı ciltte eğlenmiştik, ama Edebiyat Kahramanlarını Öldürüyor‘da perdenin arkasındaki kurguyu görüp hayran olmuştuk. Zekiceydi ve kesinlikle çekiciydi.

Şimdi sıra Deadpool‘un kendisini ortadan kaldırmasına geldi! Bakalım tanıtım yazısı neler diyor?

Deadpool Marvel Evreni’ni Öldürüyor ile başlayıp , Deadpool Edebiyat Kahramanlarını Öldürüyor ile devam eden Deadpool : Killogy serisinin son kitabı.

Deadpool’un, içinde yaşadığı dünyanın bilincinde olan serseri mayının bir versiyonunun, kendi kurgusal varlığı ile birlikte tüm gerçekliği, evrenin atalarını -tüm diğer Deadpoolları!-geberterek yok etmeye kalkıştığında, sonsuz sayıda gerçeklik saldırı altında kalıyor. Kızıl Komedyen’in her evrendeki farklı bir versiyonu, gerçekliğe karşı verilen kanlı mücadelede, tarafını seçmek zorunda kaldığında, ortaya çıkan sonuç Wade Wilsonların Dünyalar Savaşı oluyor! Bu beyin patlatan, mide çatlatan, gerçeklik zıplatan çokluevren eğlencesinde, Deadpool hayranları ellerini sallasa favori, rejenere, dejenere kahramanlarının yepyeni manyakça bir versiyonuna çarpıyor! Deadpool’a bu macerada eski gözdeler, Köpekpool, Kellepool ve Altın Çağ Deadpool’un yanında yeni karakterler Pandapool, Arısakal Deadpool ve Dinozor Deadpool eşlik ediyor. Evet, bunlar bu kitapta yer alan karakterler.

Deadpool Deadpool’u Öldürüyor #1-4 arası sayıları (yani tamamı!) bu ciltte toplanmıştır.

JBC Yayıncılık‘ın bizlere kazandırdığı ve tamamladığı seriyi Cenk Könül çevirdi, Banu Erdoğdu çeviri editörlüğünü ve Bora Öngörür de editörlüğünü yaptı. Siz buradan künyeye ulaşadurun, JBC Yayıncılık Facebook sayfasında bir de ön okumasını paylaştı.

Siz tüm bunları okurken biz çoktan Deadpool‘la olan randevumuz için kaçıp gittik bile!