“Injustice: Gods Among Us” Çok Yakında Türkçede!

injustice-ust

DC Comics’in aynı adlı dövüş oyunundan esinlenerek hazırlanan ve yurtdışında büyük bir hayran kitlesine sahip olan Injustice: Gods Among Us çizgi-romanı dilimize kazandırılıyor.

Alternatif bir evrende, Joker’in adına yaraşır bir canilikle tüm Metropolis’i yok ettiği ve bunun sonucu olarak ahlaki değerlerini yitiren Süpermen’in yoldan çıktığı bir dünyada geçer Injustice: Gods Among Us. Kötülüğün ortadan kalkması için önce tüm kötülerin ölmesi gerektiğine karar veren Çelik Adam yanına başta Wonder Woman olmak üzere pek çok DC karakterini de alarak dünyayı yavaş yavaş hâkimiyetine geçirmeye başlar.

Ama tüm süper kahramanlar onunla aynı görüşte değildir. Özellikle de Batman… Böylece Kara Şövalye de kendi ekibini toplamaya ve Süpermen ile arkadaşlarını yanlış olduğuna inandığı bu yöntemden vazgeçirme çabalarına koyulur. Gerekirse sertlik kullanmaktan çekinmeyecektir de…

İlk olarak 2013’te okurlarıyla buluşmaya başlayan çizgi-romanın şimdiye dek dört bölümü yayınlandı. Bunlardan ilki 36, ikincisi ve üçüncüsüyse 24 sayıdan oluşuyor. Şimdiye dek 12 sayısı yayınlanan dördüncü bölüm ise hâlen devam ediyor.

ÇROP’un verdiği bilgilere bakılırsa (haber biraz spoiler içeriyor, uyarmadı demeyin) ilk cildin çevirisi tamamlanmış, hatta balonlaması bile yarılanmış durumda… Bununla birlikte yayın tarihi henüz belirlenmediği için çizgi-romanın hangi yayınevinden çıkacağı şimdilik sır gibi saklanıyor. Gelişmeler için bizi izlemeye devam edin.