Marvel, Guardians Of Infinity’yi Duyurdu

guardians-galaxy-rocket-groot

Marvel Comics yepyeni bir çizgi-roman serisine başladığını duyurdu: Guardians Of Infinity

Guardians of the Galaxy çizgi romanının daha önceleri çok da popüler olduğunu söyleyemeyiz, ancak filmin başarılı çıkışından itibaren büyük bir ivme yakaladı. Çizgi romanların kalitesi hala tartışılır seviyede tabii.

Marvel, filmin hayranlarının çizgi romanlar arasında bağlantı kurabilmesi amacıyla yeni bir çizgi roman serisine başladığını duyurdu. Hayranlar maceraya Guardians of Infinity ile devam edebilecekler!

Yapımcı kadro arasında yazar olarak Dan Abnett‘i görüyoruz. Kendisini daha önceki Legacy, Realm of Kings ve War of Kings gibi Guardians işlerinden hatırlayabilirsiniz. En bilindik çalışması ise Sinister Dexter! 80’lerde bu işe başlamış olan Abnett‘in kariyeri oldukça iyi.

Sanat koltuğunda ise Carlo Barberi var. Modern stili şüphesiz Guardians’a taze bir bakış getirecek. Barberi son zamanlarda Amazing X-Men ve Deadpool çizgi romanlarında çizerlik yaptı.

“All New, All-Different Marvel” olayının bir parçası olarak, Guardians of Infinity filmde bulunan Drax, Rocket Raccoon ve Groot gibi kilit karakterleri barındıracak. Ancak farklı bir şekilde! Bir değil, iki değil, ı-ıh üç hiç değil… yok yok üç iyi, tam üç Guardians takımının birleşimini göreceğiz! Guardians 3000‘in üyeleri gizemli yeni bir takımla, Guardians 1000 ile çarpışacak. Tam dizilimi şu anda bilmiyoruz.

Çizgi romanın formatına geldiğimizde geleneklere dibine kadar bağlı kaldığını görüyoruz. Guardians of Infinity‘nin her sayısının başına Jason Latour‘un kalemi ve Jim Cheung‘un çizimleriyle bir arka plan hikayesi koyacaklar. Cheung, ezkaza, ilk sayının kapak resmini de çizmiş oldu. Çizgi roman bizi şu şekilde günaha davet ediyor:

Marvel-Guardians-of-Infinity-comic-coverGalaksiyi savunmak güzel iş, ama Drax savaş saatlerinden çok da etkilenmiş değil (yeteri kadar savaş yok) ve Rocket de maaştan etkilenmiş değil (yeteri kadar para yok). İkisini de karşılamak için bir yolculuğa çıkıyorlar ve Groot da memnuniyetle onlara eşlik ediyor. Ancak istedikleri ikramiye yerine kaldırabileceklerinden daha fazla belaya bulaşmak üzerereler! İyi ki Guardians 3000 yardım için buralarda! Peki ya… THE GUARDIANS 1000??!!

Ayrıca Latour ve Cheung, bu sayıda Ben Grimm ve Rocket Raccoon’un, Dünya stili profesyonel güreş kültürü üstüne kurulu olan ancak ödüllerin ölüm ve yaşam olarak dağıtıldığı bir gezegende kısılı kalmalarını konu alan tek seferlik bir hikaye anlatacaklar. KAYFABE DEĞİL BU KARDEŞ!

Guardians hayranları şüphesiz bunu da listelerine eklemek isteyeceklerdir. Eğer basılı olarak alacaksanız önceden sipariş etmekte büyük fayda var çünkü bu tür sayıların çıktığı günlerde bitiyor olması yaşanmamış şey değil!

Guardians of Infinity 1 Aralık 2015 günü raflarda olacak!