Mary Jane Watson, Iron Man’e Katılabilir. Dahası, Aralarında Yepyeni Bir Şeyler Gelişebilir (NE?)

mary-jane-iron-man-ust

Yazar Brian Michael Bendis ve çizer David Marquez, Mary Jane’i All-New, All-Different kapsamında Invincible Iron Man’e katmayı planlıyor.

Pekala, kafalar epey karıştı. Dahası, şimdilik hayranlardan bundan hiç mi hiç memnun değil.

All-New, All-Different kapsamında yapılan pek çok değişikliği sizlere aktarmıştık. Bu bağlamda ardı ardına gelen sürprizler de cabasıydı ve onları da yine sizlerle paylaşmıştık. Bu haberleri hatırlayacak olursanız, başka süper kahramanların ekiplerinde yer alan karakterlerin, farklı kahramanlara konuk olması durumunun söz konusu olduğunu  da anımsayacaksınız. Mesela The Thing ve Venom’un Guardians of the Galaxy’ye konuk olması gibi.

Ancak bu defaki daha büyük itiraz sesleriyle karşılanmışa benziyor, çünkü Iron Man Takımı’na (Team Iron Man) katılması için Spidey’nin biricik aşkı Mary Jane düşünülüyor. Dahası, Mary Jane’in Tony Stark’ın yeni Pepper’ı olacağına dair de bir endişe söz konusu.

Tam burada durup endişeleri bir kenara bırakalım ve bakalım yazar Bendis konu hakkında ne gibi açıklamalarda bulunuyor:

Birbirlerini tanıyorlar. Eskiden o [Mary Jane] Avengers Kulesi’nde yaşardı. Ama şimdilik söyleyeceklerim bu kadar, çünkü nasıl bir ilişkiyle sonuçlanacağı kitabı almanızı isteme nedenimin büyük bir kısmını oluşturuyor. Söyleyebileceğim tek şey, bunun hem Tony hem de Mary Jane için yeni bir alan olacağıdır. Ve bu yazması çok heyecanlı bir şey.

Bir süre oturup düşündüm ve sürekli, o karakterin şimdilerde ne yaptığını görmenin en ilginç şey olup olmayacağını merak ettiğim kafamdaki o kısma gittim.

Hayranların şu anki en büyük dileği Tony ve Mary Jane arasındaki bu ilişkinin romantik bir ilişki olmaması yönünde. Bir akrabalık ya da kardeşlik bağının ortaya çıkmasının çok daha okunası olacağı yönünde görüş bildiriyorlar.

Bakalım her şey ortaya çıktığında bizi nasıl bir sürpriz bekliyor olacak.

mary-jane-iron-man