Savaşçı Prenses Zeyna Senaristini Buldu ve Dizinin Yeni Temasına Dair Söylentiler de Cabası

zeyna ust

Lucy Lawless halen projeye dahil değil, fakat bu yeniden çevrimin artık bir senaristi var.

Belirtmekte fayda var, Zeyna’nın (Xena) ekranlara dönüşü bir devam hikayesi değil, tam tersine, bir yeniden çevrim olacak. Hal böyle olunca kimilerimizin çocukluk, kimilerininse gençlik aşkı/idolü Zeyna’yı kimin oynayacağı sorusu (ki bu çok hayati bir soru) halen cevapsız.

Güzel olansa, Javier Grillo-Marxuach gibi bir ismin senarist olarak kadroya katılmış olması. Javier Grillo-Marxuach kim mi? O Lost’un bozmadan önceki dönemlerini, ilk iki sezonunu yazan isimlerden biri. Aynı zamanda Law and Order: SVU (Law and Order serisinde şahsi favorimdir)The ChronicleCharlie’s Angels, ve Charmed’da da yer almış bir isim kendisi.

Bu arada hatırlatmakta fayda var, yönetmenler Rob Tapert ve Sam Raimi ile olarak çoktan belirlendi bile.

Yeni dizinin konusu şu an netlik kazanmış olmasa da, Hollywood Reporter’a göre “yeni, modern bir Zeyna” izleyeceğiz. Aynı zamanda Hollywood Reporter’ın verdiği bilgiye bakılırsa yapımcılar, bildiğimiz Zeyna’nın çekiciliği ve karizmasını, Açlık Oyunları’ndaki Katniss’in zekasıyla birleştirmek istiyor. Başka bir deyişle, yeni jenerasyon için sofistike ve zeki bir kahraman arayışındalar. Biz Hollywood Reporter’ın yalancısıyız.

Bakalım NBC’nin bu bombası ellerinde mi patlayacak, yoksa nostalji damarımıza doğrudan giriş mi yapacak. Yine de, Lucy Lawless’ı en az bir bölümde görmezsem gözüm açık giderim.