Güncelleme: Wonder Woman’dan İlk Film İçi Görüntüler

wonder woman ilk afis top

Güncelleme (20.01.2016): Wonder Woman Filminden İlk Görüntüler

Gal Gadot’un başrolünü oynayacağı Wonder Woman’dan ilk film içi görüntüler yayınlandı!

Hepimizin artık ezbere bildiği gibi Batman v Superman’de boy gösterdikten sonra kendi filmine kavuşacak Wonder Woman. Bugüne kadar hakkında pek çok görsel görsek de kendisini çok az işi başında, canlı olarak izleyebilmiştik. Neyse ki dün gece CW kanalı özel bir programda Wonder Woman’a dair ilk film içi görüntüleri yayınladı ve biz de Amazon prensesimize doyduk!

DC Entertainment yetkililerinden Geoff Johns’un dediğine göre film bir köken hikayesi olacak.

İnsanlar Wonder Woman’ın geçmişini Batman ile Superman’inki kadar iyi bilmiyorlar. Biz de filmde onun kim olduğunu, nereden geldiğini ve yaptıklarının sebebini anlatmak istiyoruz.

Film içi görüntülerden oluşan bu kısa videoda Wonder Woman’ı at biner, askerlerle dövüşür ve Birinci Dünya Savaşı sırasında dünyamızı arşınlarken görüyoruz. Filmin beklenen çıkış tarihi ise 23 Haziran 2017.

Orijinal haber (29.07.2014): Ve Wonder Woman Sahnede!

Büyük bir merakla beklenen Batman v Superman filminde yer alacak olan karakterlerden biri daha görücüye çıktı.

Çizgi roman tarihinden birçok ünlü karakteri bir araya getirecek olan film büyük bir merakla beklenirken, geçtiğimiz günlerde Wonder Woman’ın resmi fotoğrafı da yayımlandı.

Özel bir süper güce sahip olan Wonder Woman, uçabilen bir amazon savaşçısı. Bu karaktere beyazperdede hayat verecek olan kişi ise İsrailli oyuncu ve aynı zamanda modellik de yapan Gal Godot.

Batman v Superman, Mayıs 2016’da vizyona girecek.

wonder woman ilk afis