Deadpool X Carnage: Deadpool’a Doyamayanlara

Deadpool_vs_Carnage_1_FEATURE

JBC Yayıncılık’tan bir Deadpool çizgi romanı daha geliyor: Deadpool X Carnage

Deadpool filmini izledikten sonra ikincisi nerede diyenlerden misiniz? Beklerken ne yapacağınızı bilemiyor musunuz? E o kadar Deadpool çizgi romanı çıkıyor dilimizde, size onlardan verelim!

Jbc Yayıncılık, Cullen Bunn’ın son yıllarda yazdığı en güzel Deadpool hikayelerinden birini dilimize kazandırıyor. İyi deli ile kötü delinin çarpışmasına hazır olun! Deadpool X Carnage geliyor! Çıktığı andan beri çizgi roman camiasının çok büyük kesiminden geçer not almış, en eğlenceli Deadpool hikayelerinden biri daha Türkçe’de. Cullen Bunn’ın yazdığı hikayeyi Kim Jacinto ve Salva Espin çiziyor. Bu enfes maceranın tanıtım bülteni ise şöyle:

Deadpool-X-Carnage-kapakBİR KIRMIZI KOSTÜMLÜ MANYAK FIYATINA İKİ TANE BIRDEN!

Duyduk duymadık demeyin! Marvel Evreni daha önce böylesine kanlı bir gösteriye şahit olmadı! Cletus Kasady parmaklıklar ardında ve Carnage simbiyotu karantinada!

Fakat hepimiz bu durumun çok uzun sürmeyeceğini biliyoruz, öyle değil mi? Cletus’un durumu değerlendirildi, kendisi hapsedildi ve hatta lobotomiye maruz kaldı. Carnage’dan örnekler alındı, klonlandı ve oradan oraya itilip kakıldı.

Ama bu kadarı yeter! Takımı yeniden toplamanın zamanı geldi! Carnage, Deadpool’u yere mi serecek? Yoksa Deadpool’un gevezeliğinden kızıl sosyopatın kulağı mı düşecek? Tüm bu soruların cevaplarını, kana bulanmış bu karmaşanın içinde bulacaksınız! Bu, Marvel Evreni’nin en ölümcül katilinin en canice formuna bir geri dönüş!

Deadpool vs Carnage serisinin #1-4 arası sayıları (yani tamamı!) ve Superior Carnage Yıllık #1 sayısı bu ciltte toplanmıştır. Yazan Cullen Bunn , çizerler ise Salva Espin ve Kim Jacinto’dur.

 

Çevirmenliğini Cenk Könül’ün, editörlüğünüyse Aslı Dağlı’nın üstlendiği cilt, 30 Mart itibariyle çıkışını yaptı. Ön okumasına buradan ulaşabilirsiniz. Kaçırmayın deriz, bitebilir!