Conan O’Brien Batmobil’le Tur Attı

conan-batmobile-ust

Conan O’Brien ve Andy Richter,  filminin ekibini ağırladıkları programda, Batmobil’i kiraladıkları bir parodi yayınladılar.

The Hollywood Reporter’ın haberine göre, Ben Affleck, Henry Cavill, Gal Gadot, Jesse Eisenberg, Amy Adams, Diane Lane, Laurence Fishburne, Holly Hunter ve yönetmen Zack Snyder’in konuk olduğu programda, başrol oyuncuları Ben Affleck ve Henry Cavill, teklifi nasıl aldıklarına dair de konuştular.

Ben Affleck teklifi aldığı anda olumsuz yanıt verdiğini ve “Çünkü ben Batman değilim,” dediğini ifade ederken, Henry Cavill ise telefonu duymadığını, çünkü o sırada World of Warcraft oynadığını ve önceliklerinin belli olduğunu belirtti. Ayrıca Ben Affleck, cadılar bayramı için kostüm alışverişindeyken önceki Batman Christian Bale ile karşılaştığını ve ondan tavsiye aldığını, Bale’in ise tavsiye olarak “Kostüme fermuar yapıldığından emin ol,” dediğini belirtti.

Programda yayınlanan parodide ise, arabasını tamire veren O’Brien, bu süre boyunca kullanmak için Batmobil’i kiralıyor ve Andy Richter’la birlikte yola çıkıyorlar. Yol boyunca aracın içinde buldukları CD, ses değiştirici gibi şeyleri kurcalayıp eğlenirken, bir yandan da aracın kamuflaj özelliği gibi özelliklerini deniyorlar. Bu eğlenceli parodiye aşağıdaki videodan ulaşabilirsiniz.

Batman v Superman, 25 Mart’ta gösterime girmiş ve açılış haftasında 166,1 milyon dolar hasılat yapmıştı.