Neil Gaiman’dan Animasyon Filmi: The Grave of Saint Oran

grave-of-st-oran-ust

Neil Gaiman’ın “In Relig Odhrain” adlı fantastik şiirini animasyon filmine dönüştürmek için bir Kickstarter kampanyası başlatıldı.

Neil Gaiman’ın son öykü derlemesi Trigger Warning’de yer alan In Relig Odhrain adlı şiiri stop-motion tarzında, kısa bir animasyon filmi olma yolunda ilerliyor.

Bir kilise inşa etmek için Iona Adası’na giden iki rahibin bir cinayet vakasıyla ve karanlık bir geçmişle yüzleşmek zorunda kalmasını konu alan şiir Gaiman’ın her zamanki tekinsiz ve gerçeküstü tarzının güzel bir örneği olarak dikkat çekiyor.

Yönetmenliğini Jim Batt’ın, senaristliğiniyse Neil Gaiman’ın üstlendiği The Grave of Saint Oran (Aziz Oran’ın Mezarı) adlı animasyon şu anda Kickstarter üzerinden bağış toplama aşamasında.

grave-of-st-oran-1

Dilerseniz siz de sadece 1$ vererek katkıda bulunabilir, 5$ vererek bittiğinde herkesten önce izleme şansı elde edebilir, ya da 10$’lık bir bağışta bulunarak tamamladığında filmi yüksek çözünürlük kalitesiyle indirebilir ve konsept çalışmaları, müzikleri, arka plan görüntüleri gibi bonus ödülleri kucaklayabilirsiniz.

2017 yılında yayınlanması planlanan The Grave of Saint Oran’ın Kickstarter sayfasına buradan ulaşabilir, diğer ödüllere ve konsept çizimlere bakabilirsiniz.