G.R.R. Martin, Stephen King’le Röportaj Yapacak!

king-Martin

Stephen King yeni kitabı End Of Watch’un tanıtımı için çıktığı turnede sürpriz bir şekilde George R.R. Martin’in konuğu olacak.

Albuquerque’teki Bookworks adlı bağımsız bir kitap dükkânı çok ilginç bir buluşmaya sahne olmak üzere. Çünkü sadece yeni kitabının tanıtımı için Stephen King’i konuk etmekle kalmayacaklar, onu bizzat G.R.R. Martin’le buluşturup hayranlarının önünde canlı bir röportaj gerçekleştirmesini sağlayacaklar.

Hayal gibi, değil mi? Zaten her şey de bir hayal olarak başlamış. Bookworks yetkilileri King’in turneye çıktığını duyduklarında onu dükkânlarına konuk edebilmenin ne güzel bir şey olacağını düşünürken G.R.R. Martin’i tanıyan koordinatörleri “Ya bunu yapar, bir de onu G.R.R. Martin’le buluşturursak?” diye sormuş. Martin daha önce kitapçıda birkaç etkinliğe katılmış zaten. Mayıs ayında da King’in oğlu Joe Hill’le başka bir yerde söyleşisi varmış hatta.

Böylece koordinatör Amanda Sutton, GRRM’i arayıp bu fikrinden bahsetmiş. Martin kendi temsilcisini aramış, o da Hill’in temsilcisini arayıp King’le iletişime geçmiş. Ve voila! Hayal birdenbire gerçek olmuş! Eh, ikisi de sohbet etmeyi seven insanlar olunca… Üstelik GRRM etkinliğin uzaması nedeniyle ortaya çıkan masraflara ortak olmayı önermiş.

Röportaj 16 Haziran’da, Bookworks adlı kitapçıda gerçekleştirilecek. King etkinlik öncesi hayranlarının kitaplarını imzalayacak. Bizler de takipte kalacağız ve mümkün olursa röportajla ilgili gelişmeleri size aktarmaya çalışacağız.