Supergirl’in İkinci Sezonunda Superman De Olacak

supergirl-cbs-tv

Sezon bitiminde kanal değişikliği yaşayan Supergirl yeni döneme hızlı başlıyor.

Supergirl’in ilk sezonunda kendisinden sık sık bahsedilse de Superman’i kanlı canlı bir şekilde kuzeninin yanında görememiştik. Anlaşılan dizinin CW’ye geçmesiyle beraber bu durum değişiyor. Çünkü yapımcı Andrew Kreisberg’in söylediğine göre ikinci sezonun ilk iki bölümünde Superman, National City’deki kuzeni Kara’yı ziyarete gelecek.

Kreisberg’in açıklaması şu şekilde:

Greg (Berlanti), Ali (Adler) ve ben, Clark Kent ve onun biraz-daha-ünlü alternatif kişiliğini Supergirl dünyasında karşılayacağımız için oldukça heyecanlıyız. Kırmızı pelerini kimin giyeceğini görmek için sabırsızlanıyoruz.

Tabii bu açıklamadan anladığımız kadarıyla televizyon ekranında göreceğimiz Superman, filmlerden aşina olduğumuz Henry Cavill ya da Smallville’in başrolü Tom Welling olmayacak.

Gerçi televizyon dizisinde Grant Gustin’in canlandırdığı Flash’ı sinemada Ezra Miller’in oynayacağını düşünürsek DC bunu ilk kez de yapmıyor. Marvel’in yaptığı gibi televizyon ve sinema dünyalarını birbirini tamamlayacak şekilde kurgulamak varken aynı karakteri farklı oyunculara oynatmak ne kadar mantıklı bir tercih bilemiyorum.

Melissa Benoist’in başrolde olduğu Supergirl, ikinci sezonuyla önümüzdeki sonbaharda devam edecek.