Kayıt Ol

İletileri Göster

Bu özellik size üyenin attığı tüm iletileri gösterme olanağı sağlayacaktır . Not sadece size izin verilen bölümlerdeki iletilerini görebilirsiniz


Mesajlar - Faqy

Sayfa: [1] 2
1
Miras Döngüsü / Ynt: Miras - Inheritance
« : 21 Ağustos 2012, 22:47:53 »
Haberi olmayan arkadaşlar varsa eğer kitap çıktı.

Miras - Ruhlar Dehlizi || D&R

2
Eğlence & Mizah / Ynt: Murtagh vs. Darth Vader
« : 23 Şubat 2011, 22:56:01 »
Ha evet. Hatırlıyorum da Eragon Murtagh'ı ancak 10 elf büyücü ile birlikte yenebilmişti. O da zar zor.

evet. bir de murtagh zar'roc'u eragonun elinden aldı o da ayrı bir sevdiğim olay.
yalnız az önce aklıma geldi, lightsaber'ın çeliği eritebilme, kesebilme gibi bir üstünlüğü de var, anlarsınız durumu :)

Murtagh, Eragonu yanındaki Eldunariler sayesinde yenebildi. Yoksa Eragon karşısında en ufak bir şansı bile yoktu, siz kitabı nasıl okuyorsunuz anlamadım ?

3
Miras Döngüsü / Ynt: 4.kitap ELDUNARİ
« : 01 Ağustos 2010, 01:39:35 »
Allah belanı versin Paolini demeye başlayacağız artık !

4
Miras Döngüsü / Ynt: Tahminler..
« : 01 Ağustos 2010, 01:36:30 »
Bende teori-tahmin üretecek şevk bile kalmadı kitabı beklemekten. Kitap bir elime geçse kitabı elime alıpta kapağını açacak zaman aralığında ki o zaman aralığı en fazla 3-4 saniye olur o 3-4 saniyede bütün şevkimi tekrar geri alır kafamda milyonlarca teoriyi canlandırabilirim. Ama öncelikle teşvik için kitaba ihtiyacım var okumasam bile teşviki yeter :D

5
Miras Döngüsü / Ynt: Hangi Karakter
« : 02 Temmuz 2010, 20:11:51 »
Brom yada Galbatorix

6
Miras Döngüsü / Ynt: Eragon (film)
« : 09 Haziran 2010, 03:59:21 »
hayır yanlış anladınız.benc Durza fiziksel anlamda uygundu.

Sanırım asıl siz yanlış anladınız benim Durza'ya herhangi bir lafım yok Durza'nın bir shade olmasına rağmen saçma sapan var olmayan bir büyüyle ejderha çağırabilmesi filmin en saçma yeriydi.

7
Miras Döngüsü / Ynt: Brisngr // Tartışma Platformu
« : 16 Mart 2010, 17:57:39 »
Evet , Orik'e taç giydiren tanrı Gûntera'nın silueti.

8
Rhünon parlak filiz'den birden çok kılıç yapabileceğini söylemiş olsada Eragon'a Brisingr'ı yaptırdığı gibi yeni süvari kim olacaksa onada aynı şekilde bir kılıç yapması bence abes kaçar sonuçta yeminler bu şekilde sürekli çiğnenirse yemin etmenin ne anlamı kalır ki ? yemini bozmadan yemin ettiğin konuyu yapabilmek için alternatif düşünceler üretmenin hoş olmadığını düşünüyorum yemin ettiysen arkasında duracaksın. Ve burada diğer fikrim meydana geliyor yumurta Roran'a çıkar Roran Tamerlein'ini kullanır olur biter. Yeni bir kılıçada gerek kalmaz. Daha sonra yeşil ejderha ile Saphira çiftleşebilir veya Galbatorix öldürülebilirse Murtagh'ın yemini bozulmuş olur bu şekilde Thorn ilede çiftleşebilir ama bence Murtagh'ında ölmesi daha iyi olacaktır ve Süvarilerinde tekrar kurulabileceğini sanmıyorum ama buda bir olasılık olabilir bilmiyorum karanlıkta kalmış çok nokta var elimize yeni bilgiler geçmeden aydınlatamayacağımız noktalar bunlar.

9
Miras Döngüsü / Ynt: Brisngr // Tartışma Platformu
« : 15 Mart 2010, 18:14:03 »
Galbatorix sinsidir. Murtagh dururken Eragon'u Varden'in üstüne salacak kadar bunadığını sanmıyorum. Saphira tek dişi ejderha olduğu için böyle bir riske girmez.

10
Miras Döngüsü / Naegling ( Üstat'ın Kılıcı )
« : 15 Mart 2010, 01:55:22 »
Brisingr'ın son satırlarından hatırladığımız kadarıyla Eragon'un Oromis'in sakatlığı yüzünden endişelenmesi yüzünden Oromis Naegling'deki yakut veya elmas herneyse bir dağı yerinden oynatabilecek kadar enerji depolandığını söylemişti. Burda Oromis'in ölmesi nöbet geçirip Naegling'in elinden düşmesi yüzündendi peki Naegling'e ne olacak? Naeglingde ki enerji eğer enerji aktarılabiliyorsa Eragon'un yüzüğü Aren'e veya Bilge Beloth kemerine aktarılabilir ve Eragon'un çok işine yarayabilir.

11
Miras Döngüsü / Sihrin Zirvesi ! ( Herkes İçeriye )
« : 15 Mart 2010, 01:48:07 »
Kitap : Eragon
Sayfa : 152
Konu : Sihir En Basit Şeydir


Konuya girmeden önceki anlatım : Herşeyin bir gerçek adı var değil mi ? peki neden sihrin olmasın ! evet evet yanlış duymadınız dikkat ederek farkettiğim bir satırda bunu yakaladım sihrin bir gerçek adı var !

şimdi konuya geçiyorum ve okuduğum satırları size aynen yazıyorum kitabı olmayanlar için... kitabı olanlar kitaplarından bakabilirler... konunun en başından yazmama gerek yok o yüzden direk sadece 152.sayfayı geçiriyorum


    "Öğrencilere onları düş kırıklığına uğratmak için bir dizi anlamsız alıştırma veriliyordu. Örneğin, bir taş yığınını yalnızca ayaklarını kullanarak taşımaları, akan küvetlerini suyla doldurmaları ve buna benzer olanaksız işler veriliyordu. Bir süre sonra sihir kullanmaya yetecek kadar sinirleniyorlardı. Bu durum çoğu zaman işe yarıyordu.
     "Bunun anlamı şu ki,bu eğitimi almış bir düşmanla karşılaşırsan dezavantajlı duruma düşersin. O kadar yaşlı olan birileri var hala: birincisi kral, tabi Elflerden söz etmiyorum bile. Onlardan biri seni paramparça edebilir."
     "O halde ne yapabilirim?"
     "Resmi eğitim için zaman yok, ama yolculuk sırasında bir sürü şey yapabiliriz," dedi, Brom. "Sana güç ve kontrol hissi kazandıracak pek çok teknik biliyorum, ama bir gecede Süvariler'in disiplinini kazanamazsın." Eragon'a keyifle baktı. "Sen bunları yolda giderken biriktirmek zorunda kalacaksın. Başta zor gelecek, ama ödülün büyük olacak. Senin yaşında hiçbir Süvari'nin senin dün o iki Urgala karşı yaptığın gibi sihir yapamadığını bilmek seni memnun edecektir."

      Eragon bu övgü karşısında gülümsedi. "Teşekkür ederim. Bu dilin bir adı var mı?"
      Brom kahkahayla güldü. "Evet, ama kimse bilmiyor. İnanılmaz güce ait bir sözcük olmalı, senin bütün dili ve onu kullananları kontrol edebileceğin birşey. İnsanlar bunu uzun süredir arıyorlar, ama kimse bulamadı."


devamını yazmaya gerek yok bu son satırdan sonrası bu konuyla alakalı değil tüm meselenin kalbi burda yatıyor sihrin bir gerçek adı var evet var ve bu gerçek adı bilen kişi büyü yapabilen bu dili kullanan herkesi kontrolü altına alabiliyor ! Galbatorix'in bu gerçek adı bulmaya çalıştığına adım kadar eminim bir düşünsenize ! oturduğun yerden kimseyi öldürmeden tüm elfleri ve süvarileri kontrol etmek ! tabi bu konunun Galbatorix tarafı birde iyiler tarafından bakımı var Eragon bu gerçek adı öğrenme girişimine girebilir ilerki zamanlarda ve Kuthian kayalıkları veya ruhlar dehlizinde bunu öğreneceğiz bu 2 etken çok önemli gerçekten herşey şimdi açığa çıkıyor kitapları tekrar okudukça gördüğüm önemli şeyleri sizlerle paylaşacağım !

12
Harry Potter / Ynt: En sevdiğiniz ders?
« : 28 Şubat 2010, 22:41:51 »
Gerçek Karanlık Sanatlara Karşı Savunma Dersi tabikide çakma büyüler değil gerçek kara büyüler'e karşı savunma büyüleri. Benden hep voldy'den daha deli birşey çıkacağını düşünmüşümdür. :))

13
Miras Döngüsü / Ynt: Eragon (film)
« : 12 Şubat 2010, 12:32:17 »
Kesinlikle Berbattı Durza'nın büyüyle saçma sapan bir ejderha çağırmasına ne demeli en saçma yeri burası değil mi zaten. Kitaplardan ayrı bir film olarak bakılırsa idare edebilir ama burdan sonra 2. kitaba uygun film çekemezler çünkü 1. film işi batırdı devam edicek yer yok 1. film tekrar uygun olarak çekilmeden serinin devamı gelemez.

14
Miras Döngüsü / Ynt: Peki aşklar?
« : 12 Şubat 2010, 12:29:50 »
O İnsan süvarilerin ömrü kısa diyen arkadaş her kimse yanlış okumuş kitabı insan süvaride olsa elf süvaride olsa zehirle , kılıçla , veya herhangi ölümcül bir şekilde öldürülmediği sürece tüm süvariler ölümsüzdür. Ama oromis'inde dediği gibi et'in hastalıklarından bir süvari bile kaçamaz...

15
Miras Döngüsü / Ynt: Beğendiğiniz Bölüm(ler)
« : 12 Şubat 2010, 12:25:46 »
Duweldenvarden ormanlarından çıkarken öleceklerini zaten belliydi pek üzüntü verici bir durum değil ama yinede senin görüşün :)

Sayfa: [1] 2