Kayıt Ol

İletileri Göster

Bu özellik size üyenin attığı tüm iletileri gösterme olanağı sağlayacaktır . Not sadece size izin verilen bölümlerdeki iletilerini görebilirsiniz


Konular - Özgür Ruh

Sayfa: [1]
1
  ŞU AN SEVGİLİNİZE HEDİYE ARAMAYI BIRAKABİLİRSİNİZ..

İŞTE EN GÜZEL SEVGİLİLER GÜNÜ HEDİYESİ!

KIZ ARKADAŞINIZA LADY ÜNVANI VEREBİLİR

YA DA ERKEK ARKADAŞINIZI LORD YAPABİLİRSİNİZ.

İDDİA EDİYORUZ SEVGİLİNİZ BU HEDİYEYİ ÖMÜR BOYU SAKLAYACAK..

İSKOÇYA`DAN SİZLER İÇİN GETİRTİYORUZ

LORD VEYA LADY UNVANI ALMAYA HAZIR MISINIZ?

AYRICA BU YASAL ÜNVANINIZ SAYESİDE;
 TÜM AVRUPA ÜLKELERİNİN KAPILARI
SİZE SONUNA KADAR AÇILSA
NASIL OLURDU?
BU ÜRÜN; ULUSLARARASI BİR İNGİLİZ ŞİRKETİ OLAN MOON ESTATES GÜVENCESİ VE GARANTİSİ ALTINDADIR.
 
Hem de kredi kartına 3, 6, 9 veya 12 taksitle
Ayda 9 TL'den başlayan fiyatlarla..
SIK SORULAN SORULAR İLANIN EN ALTINDADIR. AMA ÖNCE İLANI OKUMANIZI ÖNERİRİZ..
İSKOÇYA YASALARINA GÖRE, ORADA TOPRAK SAHİBİ OLAN HERKES OTOMATİK OLARAK LORD VEYA LADY OLUYOR.
İNGİLİZ MOON ESTATES ŞİRKETİ; İSKOÇYA`NIN BATISINDA ``KINCAVEL`` BÖLGESİ`NDE SAHİP OLDUĞU 500 DÖNÜMLÜK ARSAYI SEMBOLİK M2'LERDE HERKESE 1/3 YARD DÜŞECEK ŞEKİLDE TAM 50 BİN PARSELE BÖLMÜŞTÜR. BU PARSELLERDEN 40 BİNDEN FAZLASI 2011 YILINDA SATILMIŞTIR.
İLANDAKİ İLK RESİM ARSANIZIN YANINDA BULUNDA KİNCAVEL KALESİNİN RESMİDİR.
SON KALAN BU PARSELLERDEN BİRİNİ ALDIĞINIZDA; YASAL OLARAK BİR İSKOÇ LORDU VEYA LADY`Sİ OLMUŞ OLUYORSUNUZ. VE SİZE ARSANIZIN TAPUSUYLA BERABER LORD VE LADY`LİK SERTİFİKANIZI DA YOLLUYORUZ.
BELGELERDE İSMİNİZ LORD VEYA LADY OLARAK GEÇECEK.
(LAIRD KELİMESİ İSKOÇ DİLİNDE ERKEK İÇİN KULLANILIRSA LORD, KADIN İÇİN KULLANILDIĞINDA LADY ANLAMINA GELMEKTEDİR)
BUNDAN SONRA BİRİYLE TANIŞIRKEN KENDİNİZİ LORD VEYA LADY OLARAK TANITACAKSINIZ.
SINIRLI SAYIDA ÜRÜNÜMÜZ TÜM DÜNYADAN SONRA ŞİMDİ TÜRKİYE`DE.
 
SADECE 100 ADETLE SINIRLI

ÖMÜR BOYU BOYU KULLANACAĞINIZ BU PAHA BİÇİLEMEZ HEDİYE

TANITIMA ÖZEL SADECE 99 TL

100 ADET STOKLARDAN SONRA FİYAT 350 TL OLACAKTIR..

2 ADET ALANA (1 LORD, 1 LADY DE OLABİLİR) + 1 ADET DE BİZ HEDİYE EDİYORUZ
NOT: Belgelerin adınıza düzenlenebilmesi için lütfen sipariş ettikten sonra bize kimin adına düzenlenmesini istediğinizi bildiriniz. ``İsimsiz belge gönderilmeyecektir.``
DÜNYANIN DÖRT BİR YANINDAN GETİRTTİĞİMİZ  ``DÜNYANIN EN SIRADIŞI``  HEDİYELERİ İÇİN MUTLAKA DİĞER İLANLARIMIZA DA BAKIN!!
SIK SORULAN SORULAR
SORU: Bu belgeler yasal mıdır?
CEVAP: Evet tamamen yasaldır ve Bir ingiliz şirketi olan Moon Estates güvencesi  ve teminatı altındadır.  Profilimizdeki olumlu yorum puanımızın % 100 olması bunun en büyük ispatıdır.
SORU:  Orada gerçekten arsam oluyor mu?
CEVAP: Evet oluyor, ancak asıl amaç arsası olan herkesin ünvan alması olduğu için arsanın alanı sembolik ölçülerde tutulmuştur ve bu haktan daha fazla insanın yararlanabilmesi için arsa on binlerce parçaya parsellenmiştir.
SORU: Bu ünvan ve tapunun bana avantajı nedir?
CEVAP: İskoçya`da toprağı ve ünvanı olan birisi olduğunuz için bu belgeler; İskoçya, İngilltere veya diğer Birleşik Krallık ülkelerine kolayca vize almanızı sağlar*. AB ülkelerden birine vize aldığınız anda, tüm ab ülkelerine girme hakkı kazanırsınız.
SORU: Bu belgeler vize almamı mı sağlar mı?
CEVAP:  Bu belgeler sizin vize almanızı sağlar*. Çünkü belgeler hem sizin yasal ünvanınızın bir kanıtı, hem de İskoçya'da toprak sahibi olduğunuzun ispatıdır.
SORU: 18 yaşından küçükler de bu belgeden yararlanabiliyor mu?
CEVAP: Elbette, bu belgeden yararlanmak için herhangi bir yaş sınırı bulunmamaktadır.
SORU: Kapıda ödeme sistemiyle bu belgeye sahip olabiliyor muyum?
CEVAP:  Belgeler sizin adınıza kişiye özel olarak iskoçya'dan sipariş edildiğinden ödemeyi peşin olarak almamız gerekiyor. Çünkü siz alıyorum dediğiniz anda, biz belgelerin ödemesini iskoçya'daki şirkete peşin olarak yapıyoruz.
SORU: Kargo ücretini kim karşılıyor?
CEVAP: İskoçya'dan Türkiye'ye geliş ücretini biz, İstanbul'daki merkezimizden size ulaşmasını alıcı karşılıyor. Kargo ücreti İstanbul içi 4 TL, Tüm Türkiye'ye 7 tl dir. Kargo süresi maksimum 3 iş günüdür ancak genelde 1 veya 2 gün sürmektedir.
BELGELERİN 14 ŞUBATTA ELİNİZDE OLMASI İÇİN; EN GEÇ 13 ŞUBAT GÜNÜ SAAT 15:00'TE SİPARİŞ VERMİŞ OLMANIZ GEREKMEKTEDİR.
 
İLGİNİZE TEŞEKKÜRLER
DAHA DA SIRADIŞI ÜRÜNLERİMİZ İÇİN MUTLAKA DİĞER İLANLARIMIZA BAKMALISINIZ...

İlanın aslı için tık!

 ;D

2
 Ekşi Sözlük'te gezinirken şöyle bir başlık gözüme çarptı. Star Wars ve Star Trek bilim kurgu baş yapıtları sayılırken, bir anda böyle iddialara şaşırdım. Ama -okuduğum kadarıyla- bilim kurgu değil fantastik diyenlerin oldukça mantıklı açıklamaları var. Sizin bu konudaki düşünceleriniz neler?

3
Televizyon / The Secret Circle
« : 17 Ocak 2012, 15:41:16 »
The Secret Circle[*]Bu yazı büyük oranda spoiler içermektedir.[/*]

  16 yaşındaki Cassie Black'in annesi gizemli bir yangında ölür. Zaten babasını bebekken kaybetmiş olan Cassie, eli mecbur Chance Harbor adındaki kasabaya, büyük annesinin yanına gider.
  Maalesef bundan sonra hayatı büyük bir değişime uğrar. Kendilerinin ve Cassie'nin cadı olduklarını iddia eden  beş genç mi dersiniz, cadı avcıları mı dersiniz, bir türlü kendisini rahat bırakmayan gizemli geçmişi ve Balcoin kanı mı dersiniz, bir aşk beşgeni mi dersiniz...
  Konu hakkında çok fazla bilgi vermek istemiyorum, okuma zevkiniz kaçmasın diye. Ama karakterleri tanıtmanın pek zararı olmaz sanırım;

Cassie Black(Britt Robertson)
Spoiler: Göster

En nefret ettiğim karakter olma onuruna nail olmuş Cassie Black kızımız, her ana karakterden bekleneceği gibi safsalak bir sarışın.[*]Sarışınlarla bir problemim yok bu arada, belirteyim dedim.[/*] Müthiş sevecen, şefkatli bir iyilik kumkuması olmasına rağmen Balcoin adındaki çok eski ve güçlü bir kara büyücü soyundan gelmekte. Adam ve Jack'ten aynı anda hoşlanmakta ve Diana'nın kalbini kırmamak için Adam'dan uzak durmak zorunda. Tabii gönül bu, ferman dinlemiyor. Ota da konuyor, gözlerine sürme çeken ve saçlarını Edward Cullen'ınkilere benzetmeye çalışan gerizekalı bir ergene de.


Faye Chamberlain(Phoebe Tonkin)
Spoiler: Göster

Klasik bir kötü kız. Ama yine de sempatikliği, iğnelemeleri ve bayağı belirgin olan seksapalitesi[*]ehem, güzelliği demek istiyorum, güzelliği[/*][*]swh[/*] ile hemen sizi kendine bağlıyor. (En azından beni bağladı)   Büyünün tehlikeli ve kontrol edilmesi gereken bir şey olduğunu savunan Diana'nın aksine o kafasına göre takılıyor. (Hatta daha ilk bölümde fırtına çıkardığını görüyoruz.) Yancısı Melissa adında saf bir kız. Faye, Nick'in abisi Jack'ten hoşlanıyor-du. (Fire/Ice bölümünde VooDoo-Çocuk'la aralarında bir elektriklenme görebiliyoruz.) Faye çember mühürlenip kişisel güçleri elinden alındığında hiç memnun kalmıyor ve sürekli kendi başına büyü yapabilmenin yolunu arıyor.


Melissa Glaser(Jessica Parker Kennedy)
Spoiler: Göster

Faye'in en yakın arkadaşı ve yancısı. Kötü kız olmak pek hoşuna gitmiyor ama Faye'i kaybetmemek için bir itirazı yok. Başta Nick'in odalığı olan Melissa[*]nasıl kibarca söyleyebilirim, bilemedim[/*] daha sonra sevgilisi oluyor. Daha sonra Faye'den biraz uzaklaşıyor ve eski kankası Diana'yla takılmaya başlıyor. Neyse, Melissa çok dikkat çekici bir karakter değil, vasıfsız ve hiç bir halta yaramıyor. Yan karakter bile diyebiliriz. O yüzden onunla ilgili bilgileri burada kesiyorum^^.


Nick Armstrong(Louis Hunter)
Spoiler: Göster

15 yıl önceki o gizemli yangında hem annesi hem babası ölen Nick halasının yanında kalıyor. Etrafta misunderstood-boy havalarıyla geziyor. Nick'in dizide yeri cidden çok ufak. Çünkü sadece beş-altı bölümlüğüne dizide kalıyor.


Diana Meade(Shelley Haning)
Spoiler: Göster

Diana grubun liderliğini üstlenmiş mantıklı ve bilge kız. Yaşından bayağı olgun davranıyor. İlk olarak o ailesinin Books of Shadows'unu buluyor[*]Gölgeler Kitabı[/*][*]Büyü kitabı gibi işte, anlayın[/*] Çemberin mühürlenmesi gerektiğini düşünüyor çünkü başıboş büyü çevreye ve insanlara büyük zararlar verebiliyor. Sonunda emeline ulaşıyor ve bir arada olmadıkları takdirde herkesi gücünden mahrum bırakıyor. Biraz kontrol manyağı olduğunu söyleyebiliriz. Adam ve Diana, Cassie gelene kadar sorunsuz bir ilişki yaşıyordu. Sonra Adam Cassie'den hoşlanmaya başladı ama Diana'dan da ayılmak istemedi. Safsalak Diana kızımız da ben Adam'a güveniyorum, benim beyim yapmaz havalarında dolaşıyor.


Adam Conant(Thomas Dekker)
Spoiler: Göster

Adam daha önce de nefret söyleminde bulunduğum iğrenç bir karakter. Saçları ve gözünden bahsettim sanırım. Bir de böyle gizemli ve cool ve karizmatik görünmeye çalışmıyor mu, öldüresim geliyor^^ Çünkü bu konuda cidden çok beceriksiz. Cassie'yle flört ediyor, Diana'yla ilişkisini devam ettirmek istiyor.[*]bkz. alışkanlık[/*][*]bkz. maymun iştahlılık[/*] Bir de babası Cassie'yle olmak sizin kaderinizde var diye zırvalamaya başlıyor ve Adam cidden bir ikileme düşüyor. Sonra allahtan Diana bu salağı terkediyor da herkes huzura eriyor. Tabii sonra Jack geliyor, Cassie de ondan hoşlanıyor. Adam beyinsizi de ortada kalıyoooor  :uhe


Yazımı şöyle bir baştan sona kadar okudum da, herhalde dizinin bütün olayı aşk diye düşünmüşsünüzdür. Yok öyle bir dünya. İblisler, cadı avcıları, kara büyü olayı, gizemli yangın vs. derken nasıl bunlara vakit ayırabiliyorlar ona bile şaşırıyorum. Aşk teması da her dizideki gibi olayın tuzu biberi. :)

İyi seyirler dilerim,
Özgür Ruh

Sayfa: [1]