Kayıt Ol

İletileri Göster

Bu özellik size üyenin attığı tüm iletileri gösterme olanağı sağlayacaktır . Not sadece size izin verilen bölümlerdeki iletilerini görebilirsiniz


Konular - dwayde

Sayfa: [1]
1
Sinema / Camp Rock
« : 19 Temmuz 2010, 22:28:16 »


Mitchie Torres'in büyük bir hayali vardır: Bir gün yıldız bir rock sanatçısı olmak. Bunun içinse önce Rock Kampı'na katılması gerekmektedir. Rock Kampı yazları devam eden müziğin ve dansın etrafında şekillenen bir organizasyondur. Mitchie, annesinin kampta aşçılık işi bulmasıyla kampa gitme şansı yakalar. Ama kampta yaşayacakları pek de hoş şeyler değildir.

Burnu havada bir sanatçı olan Shane Gray, 3 sene önce Rock Kampı'na katılmıştır ve şimdiki grubunu orada kurmuştur. Ama yaptıklarından sonra albüm yapımcılarının tepkisini çekmesi ve ekip arkadaşlarının baskısıyla Rock Kampı'na hoca olarak katılır. Rock Kampı'nın ona 3 sene sonra yeniden birşeyler katacağını asla tahmin edemezdi herhalde.

Mitchie'nin söylediği -ve annesinden en yakı arkadaşı Caitlyn' kadar herkesi inciten- yalanlarının sonuçları ona çok büyük bir ders verecektir.  Ama Shane ile Mitchie'nin aşkı da filmi soluksuz izlemenizi sağlayacak.

Disney Channel'ın müzikal türündeki harikalarından birisi olan Camp Rock'ın soundtracklerinin altında Demi lovato ve Joe Jonas (Jonas Brothers) gibi iki süperstarın yanında Meaghan Jette Martin gibi bir ustanın da imzası var.

Not: Camp Rock 2'nin de bu yıl içinde gösterime girmesi planlanıyor.

2
Sinema / Bandslam
« : 19 Temmuz 2010, 22:24:28 »

Will Burton biraz farklı bir çocuk. Bunun nedeni arabasıyla bir çocuğu öldüren babası da olabilir, müzikle ilgili aşırı olan bilgisi de... Tek bildiği, okulundan ve okulundaki çocuklardan memnun olmadığı. Hayalinin gerçekleşmesinin çok kolay olabileceğini ona kim söyleyebilirdi ki?

Annesi Karen'ın şehir dışında bulduğu yeni işle şehrini ve okulunu değiştiren Will'in önünde fırsatlar için açılan iki kapı var. Birincisi okulun popüler kızı Charlotte Banks'in en yakın arkadaşı olmak ve onun grubunu herkesi deli eden Bandslam'a sokmak. Diğeriyse okulun silik kızı Sa5m ile sevgili olmak. İkisini birleştirebilen Will'in önünde bir hedef var artık: Bandslam!

Charlotte'ın iki basçıyla gitme yolunda olduğu, kentin en büyük müzik etkinliği Bandslam için Will'in epey bir yardıma ihtiyacı var. Will de yardım etmekten asla geri kalmıyor. I Can't Go On I'll Go On, isimli grup gitgide daha ilginç enstürmanlara kapılarını açarken Bandslam heyecanı herkesi sarıyor. Herkes oraya Burning Hotel'in yerini almak için gidiyor.

Yaşasın Bandslam!!!

Bandslam, müzikle içiçe olduğu için cıvıl cıvıl bir film. Amerikan gençlik filmlerinin en dikkat çekici noktası olan sınıf ayrımı-gruplaşmalar bu filmde inatla geçilmeye çalışılıyor. Müziğin müthiş gücünün herkesi biraraya getireceği özenle vurgulanmış.

Oyunculuk açısındansa Vanessa Hudgens ve Aly Michalka gibi iki müthiş genç müzisyen ile Gaelan Connell ve Ryan Donowho gibi genç isimlerin yanısıra Lisa Kudrow gibi bir ustanın yer aldığı Bandslam oyuncu kadrosu bize çok güzel bir eğlence vadediyor. Zaten Aly ve Vanessa gibi iki kişinin şarkıcı rolünde olduğu bir filmin eğlenceli olmamasını bekleyemezsiniz.



Sayfa: [1]