Kayıt Ol

İletileri Göster

Bu özellik size üyenin attığı tüm iletileri gösterme olanağı sağlayacaktır . Not sadece size izin verilen bölümlerdeki iletilerini görebilirsiniz


Mesajlar - brisingr

Sayfa: [1] 2 3 ... 46
1
Movie Villain Medley
http://www.youtube.com/watch?v=ExAt1pQ9IwE

Harry Potter in 99 seconds
http://www.youtube.com/watch?v=y57sYHIDP_Y&feature=relmfu

İki video da çok güzel ve ikisini de aynı kişi yapmış. Yetekli birine benziyor ve diğer videolarını da bekliyorum. Bunları beğenirseniz yapan kişinin hesabınında birkaç güzel video daha var ;)

http://www.youtube.com/user/Paint

Edit: Çok pardon Yüzüklerin efendisi başlığı altında olduğunu dikkat etmemişim. Özür dilerim.

2
Çizgi & Anime / Ynt: En son izlediğiniz anime?
« : 09 Ağustos 2011, 23:16:05 »
Aa No Exorcist

Konusu çok orijinal olmamasına rağmen beni gerçekten cezbetti. Bu güne kadar yanılmıyorsam 17 bölümü yayınlanmış ve bunları 2 günde bitirdim. Bu tür animeleri sevenlerin kaçırmaması gereken bir seri. Herkesin izlemesini öneririm.

3
Çizgi & Anime / Ynt: Resim hangi animeden?
« : 04 Mart 2011, 18:23:04 »
Cevabım: Beelzebub olacak. Emin değilim gerçi.

   Ups.. İntenete giremediğim için cevaplama şansım olmadı evet Beelzebub doğru cevap. Sıra sende Hazal Abla!

4
Çizgi & Anime / Ynt: Resim hangi animeden?
« : 26 Şubat 2011, 16:49:52 »
Bilen biri yok ise ipucu veriyim. Bu sezonun animelerinden biri ve resimdeki kişinin adı Furuichi.

5
Oyunlar / Ynt: Resim Hangi Oyundan?
« : 25 Şubat 2011, 00:01:24 »
Oyunun canlanması amacıyla Alone in the Dark diye sallıyorum.

6
Televizyon / Ynt: Sherlock
« : 23 Şubat 2011, 22:30:00 »
Sherlock Holmes en sevdiğim dedektiftir. Kitaplarını severek okudum ve filmini de severek izledim. Dizi de oldukça güzel. Üç bölüm bittikten sonra sabırsızlıkla 2 sezonu bekleyeceğim.

7
Çizgi & Anime / Ynt: Resim hangi animeden?
« : 18 Şubat 2011, 19:16:35 »
Spoiler: Göster

8
Çizgi & Anime / Ynt: Resim hangi animeden?
« : 12 Şubat 2011, 13:20:36 »
Fairy Tail olabilir mi acaba?

9
Televizyon / Ynt: How I Met Your Mother
« : 22 Ocak 2011, 08:50:14 »
14. bölüm yayınlandı ancak dizinin her bölümü yayınlandıktan sonra 1-2 haftalık ara vermesi beni diziden soğutuyor. Keşke her hafta düzenli olarak bölümleri çıkarsalar.

10
Televizyon / The Cape
« : 16 Ocak 2011, 14:35:13 »
                     

   Seri, hayal ürünü bir metropol olan Palm City’de, işlemediği bir suç yüzünden aranan ve yakalandıktan sonra ölüme terk edilen masum bir polisin etrafında geçen olayları konu alıyor. Nihayetinde onu düşmanlarına karşı korunmasını sağlayacak şekilde özel yeteneklerle hazırlayan bir sirk lideri tarafından kurtarılır. Karısından ve oğlundan ayrı kaldığına bir yandan adını temize çıkarmaya çalışırken, diğer yandan yaşadığı bilindiği anda öldürülecekleri için onları korumaya çalışır. Oğlunun en sevdiği çizgi roman karakteri The Cape’in ardına saklanarak adaleti kendi eline alır, hatta kendisine eşsiz yetenekler sağlayan bir kostümü bile vardır. Hem şehir hem de polis gücündeki yozlaşmayı ortadan kaldıracağına dair yemin ederek, kendisine tuzak kuranların ve ‘’ölü’’müne neden olanların peşine düşer.

   http://www.imdb.com/title/tt1593823/

   Seri hayatına iki bölüm ile birden başladı. Her ne kadar konusu çok yabancı olmasa da sürükleyici bir yapım. Seri gerçek zamanlı; yani her bölüm bir saati anlatıyor. İleride çıkacak bölümleri izlemek için sabırsızlanıyorum.

                                     

11
Televizyon / Ynt: How I Met Your Mother 6. Sezon
« : 20 Kasım 2010, 17:46:35 »
6. Sezonda neredeyse 10. haftaya geldik. Sonunda güncele yetişmiş oldum. Her ne kadar ilk sezonlardaki tadı alamasam da hala benim için yeri üst sıralarda. Yeri geldiğinde yine güldürmesini biliyor ancak bana kalırsa dizi yavaş yavaş sonunun geldiğini hissettiriyor. Bana kalırsa ilk sezonlardaki kalitesiyle 10 sezon sürsün. Yine de bize güzel bir sezon daha izleteceklermiş gibi geliyor. Evet, yeni sezon hakkındaki yorumlarını alalım.

12

Anayurt'u az önce bitirdim.

 Underdark, Menzoberranzan, Drowlar, Deep Gnomlar. Her biri harikaydı. Kurgu müthiş bir şekilde oturmuştu. Ejderha Mızrağı kadar güzel olması bir yana, ondan kat be kat daha akıcıydı. Gedik Savaşlarının yazarıyla Unutulmuş Diyarlar'ın yazarının aynı olmasına çok şaşırıyorum çünkü Gedik Savaşları bu serinin yanından bile geçemez.

   Yanlız burada yanlış bir şey var. Gediksavaşlarının yazarı Raymond E. Feist'tir. R.A. Salvadore'un yazdığı İblis Savaşları serisi var. Sanırım onunla karıştırdınız.

13
Televizyon / Ynt: Hangi dizileri seyrediyorsunuz?
« : 05 Kasım 2010, 23:58:26 »
   How I Met Your Mother : 5. Sezonun ortalarındayım şöyle bir bayram gelince güncele yetişmeyi düşünüyorum.

   The Big Bang Theory: How I Met Your Mother'da güncele yaklaştıkça yeni komedi dizisi arayışındaydım. Doğru diziyi tercih ettiğimi düşünüyorum. Henüz 5. bölümdeyim ama dizi bomba gibi.

   The Event: Yeni sezonun güzel dizilerden biri bana göre. Henüz 6 bölümü yayınlandı. Diziyi güncel bir şekilde takip etmekteyim. Dizinin bilim-kurgu olması daha da bir izlenir kılıyor. Eğer yarın zaman bulabilirsem dizinin detaylı bir tanıntımını yapmayı düşünüyorum.

   Legend of the Seeker: Uzun zamandır fantastik bir şeyler izlememiştim. Bu açlığımı Legend of the Seeeker giderdi. Ah bir de şunun kitaplarını Türkçeye çevirseler.

   Visitors: The Event hoşuma gidince bir bilim-kurguya daha başlayayım dedim. Şu an için pek bir yorum yapamayacağım ancak güzel bir diziye benziyor.

14
Korku & Gerilim Eserleri / Ynt: Stephen King Kitaplığı
« : 31 Ekim 2010, 16:03:27 »
Arkadaşlar King'in bir çok kitabı gibi 'O' kitabı da Türkçeye çevrilirken bazı bölümleri çıkarılmış.  ama bildiğim kadarıyla bu kitapta çevrilmeyen  mike hanlon'ın günlüğü  pennywise hakkında en çok bilgiyi veren kitap için çok çok önemli bi kısım. Bu kısmın Türkçesini nereden bulabilirim acaba? Yardımcı olursanız çok sevinirim.

Sanırım Altın Kitaplar ilerleyen zamanlarda kitabın sansürsüz halini yayınlayacak. Oradan bulabilirsin. Bunun dışında nereden bulabileceğin konusunda bir bilgim yok.

15
Tartışma Platformu / Ynt: Jules Verne testi!
« : 08 Ekim 2010, 19:49:29 »
8 puan aldım. Jules Verne okumayı uzun zamandır severim. En sevdiğim yazarlardan biridir. Hakkında bir şeyler bildiğimi görmek beni gerçekten mutlu etti.

Seniha Güler'e teşekkürler.

Sayfa: [1] 2 3 ... 46