Kayıt Ol

İletileri Göster

Bu özellik size üyenin attığı tüm iletileri gösterme olanağı sağlayacaktır . Not sadece size izin verilen bölümlerdeki iletilerini görebilirsiniz


Mesajlar - Narr

Sayfa: 1 [2] 3 4 ... 9
16
Bir zamanlar Marilyn Manson'un düştüğü halleri de bilirim ben.
Not: Konuyla alakası vardır.
Bkz:
[spoiler]http://www.youtube.com/watch?v=UtmzMWUKiVs


17
Filmini izlemiş, çok beğenmiştim. Muhakkak kitabı daha güzeldir. Merakla bekleyenler arasına katılmaya hak kazandım.

18
Müzik / Ynt: Günün şarkısı
« : 24 Ağustos 2011, 12:38:11 »
portishead - rip

19
Güncel / Ynt: Türkiye'de İnternetin Ölüm Tarihi
« : 22 Ağustos 2011, 10:48:43 »
Rıhtım Ceza Kuralları

2. Forum içerisinde açılan başlıkla alakasız ciddi kişisel tartışmalar yürütmek yasaktır.

3. Din, siyaset, ırkçılık gibi konuları foruma taşımak ve bu konularda ağır eleştirilerde, hakaretlerde bulunmak yasaktır.

5. Atılan bir iki kelimelik mesajlar (çok güzel, vaay, teşekkürler vs.) ve sadece ifadelerden oluşan mesajlar spam olarak değerlendirilip silinecektir. Israrla devam edenlere ceza yaptırımı uygulanacaktır.


Rıhtım Halk Kuralları

1. Konulara yazdığınız yalnızca kişisel coşkular içeren boş mesajlar saygınlığınıza ve diğerlerinin gözünden bulunduğunuz konuma kötü eklentiler yapmanıza sebep olur.

3. İnsanlarla ağız dalaşına girmemeye çalışın. Bir şeyi bilmiyorsanız susmasını öğrenin. Ya da öğrenip öyle cevap verin.

4. Forumda öğrenmek ve eğlenmek için bulunduğunuzu unutmayın. Kişisel çıkar peşinde koşmayın.

5. Forum içi kültürü sekteye uğratmayın.

Şurdan bir alıntı buyurun:


Aksi halde gerekli ceza yaptırımları uygulanacak ve bu konuda kimseye taviz verilmeyecektir.

Yeni üye olan, ilk defa bu tür ortamlara katılanlar için belirli müsahamalar gösterilince düzgün ve sade olan ortamın içine nasıl ediliyormuş gördüğümüzden, bu tür üyelerin foruma girmeden önce kısa bir inceleme yapması herkesin yararına olacaktır.

Kayıp Rıhtım çocukları eğlendirmek için açılmış olan bir lunapark değildir.


Kısacası,

Eğer ki belirli bir kural varsa, ve bu kurallar kesin ifadeler içeriyorsa, sündürülemeyecek kadar sertlerse, o zaman bunlara uymaktan başka bir yol yoktur.

Türkiye'de internetin ölüm tarihi'nde mesajların neden habersiz silindiğini konuşmak "yasaktır." (Aksini iddaa edebilen varsa yazıktır.)

Yine bu konuda siyaseti eleştiren, hakaret içeren mesajların atılması "yasaktır."

Yine konu içerisinde dini aşağılamak kesinlikle "yasaktır". İnternet caizdir diye fetva verilmesinin istenmesi "yasaktır."

Gereksiz yere ve konu dışı laf kalabalığı yaparak, bir nevi dalga geçerek, konuyu bulandırmak "yasaktır."

Rıhtım Halk Kuralları 3. maddede açık ve net belirtilen isteğin gerçeğe dönüşmediği apaçık ortadadır. (Bir hayalden ibaret kalmayacağını umut ediyorum.)

Forum içi kültürün sekteye uğratıldığını açık ve net olarak gördüğümü söyleyebilirim. Seviyesizce ve taraflıca ve anlamsızca ve cahilce davranışlar mevcuttur. Burasının lunapark olmadığı ve lunaparktaymış gibi davrananlara asla taviz verilmeyeceği söylenmiştir.

Hala konuşmak, bir şeyleri açıklamaya çalışmak son derece yanlıştır. Kurallar dahilinde davranamıyorsa bir üye ve ya yönetici derhal cezasını gerektirdiği gibi üstlenmelidir.

İyi günler.

20
Şu ramazan gününde inanmadım lafları yakışmıyor gerçekten sayın Fırtınakıran. Bakın çocuk diyor o benim arkadaşımdı çok severdi böyle şeyleri, biz çok yakın arkadaşız, beni savunmuş. Abla diyor çocuk size teyze diyor, abi diyor. Daha ne desin ki yani. Daha ne yapsın çocuk. İnanmazsan inanma bana ne bile demiş. Gelin şu ramazanda hep birlikte barış içinde inanarak yaşıyalım. Dırırırırırırırırıttt.
mkunduz996 siz de lütfen yılışmadan, abi abla moduna geçmeden, bir önceki mesajlarınızda koruduğunuz sükun ve saygınızı devam ettirin arkadaşım. Madem siz değilsiniz o zaman savunulacak bir şey yok. Konuşulacakta bir şey yok. Bu sizin başlığınız, fakat amacı dışında konuşmalar olmasına da izin vermeyin. Özel mesaj denilen yukarıda görmüş olduğunuz bölümden bunu devam ettirebilirsiniz değil mi? Cevap: Evet.
İyi akşamlar.

Edit: Ahlak polisi.

21
Art arda 2 tane mesaj yazmak neden yasak oluyor; ayrıca mkunduz996 o kadar emek vermiş sen hiç yazar puanı vermemişin (!), bu ne iş ? Kötü olsa neyse ama kitabı güzel yazmış. Kara kuleden ayırt edemiyorum. Sanki king yazmış gibi... 260 defa okunmasına karşın hiç yorum yapılmamış. Emeğe saygı lütfen...

Ben de diyorum ki; Vay be adamın hiçbir problemi yok milletin derdine derman bulmaya çalışıyor, savunacak bir şey arıyor galiba kendine.
Meğersem kandırılmışım.. Bu ne oyunculuk örneğidir, bu ne "yazar puanı" alma gayretidir.. Bu ne yoruma duyulan açlıktır..
Adam aynı kişiymiş ya aynı.. "Sanki King yazmış gibi." :D :D :D

22
Sinema / Ynt: Underworld Awakening'ten İlk Fragman!
« : 21 Ağustos 2011, 15:46:02 »
Ruhani aydınlanma bekleyen birinin sevmeyeceği ama eğlenmek için izleyen birinin yanına bir kaç garnitür almadan devam edemeyeceği bir seri. Evet, çok güzel bir yorum yaptım.

23
Kurgu İskelesi / Ynt: LÜTFEN YARDIMCI OLUN.
« : 21 Ağustos 2011, 13:59:41 »
Hasta ruhlu insan.

24
Zaman Çarkı / Ynt: Zaman Çarkı
« : 21 Ağustos 2011, 13:27:15 »
İthaki Yayınları buradan mesajı almıştır sanırım.:D

25
6. sınıftayken babamın kitapları arasında yüzüklerin efendisini bulunca. Heyhat 10 yıl olmuş. O günden beri bu haldeyim.

26
Orta Dünya Günlükleri / Ynt: Büyük Orta Dünya - Harita
« : 20 Ağustos 2011, 18:44:10 »
Linkler ölü. Yenilenme olasılığı varsa ve bu gerçekleştirilirse, çok teşekkür ederim.

27
Diğer Fantastik Eserler / Ynt: Dresden Dosyaları
« : 20 Ağustos 2011, 18:41:11 »
Harry Blackstone Copperfield Dresden. Hayattan bezmiş, gayet sakin ve kendi dünyasında yaşamak isteyen, antikahraman. Kusursuz kahramanları oldum olası sevmemişimdir. Böylesi daha güzel.

28
Çizgi Roman & Manga / Ynt: StarCraft Öncephe Ciltleri Raflarda!
« : 20 Ağustos 2011, 18:37:04 »
O değil de Starcraft: Wings of Liberty hayatımın oyunlarından. Tamam ilkinin yeri apayrı fakat ikincinin yeri de apayrı. Oynarken tükürükler, mutlulukları, bağırtılar, naralar saçmamak elde değil. Arkasında yatan hikayeyi de artıkın öğrenmek gerektiğini düşünüyorum. Üzümünü ye bağını sorma lafını da kınıyorum.

29
Bilim & Teknoloji / Ynt: Sinema Bir Boyut Daha Atladı: 4D
« : 20 Ağustos 2011, 18:32:09 »
Alıntı
İzleyici sinema salonuna gittiğinde, üzerinde 8 adet numaranın bulunduğu kartları alıp 3D gözlüklerini takacak. Ekranda beliren rakama göre kartın üstündeki numarayı kazıdıklarında ise kokuyla buluşmuş olacaklar.
Sırf o koku için filmin onca sahnesini izlemeyi bırakıp kart mı kazıyacağım. Bana çok saçma geliyor..

Tamamen katılıyorum. Daha yaratıcı yöntemler kullanılabilirdi, o kadar da zor değil açıkçası.

30
Diğer Fantastik Eserler / Ynt: Rüzgarın Adı
« : 20 Ağustos 2011, 18:16:56 »
Eğer bu kitap başlangıçsa, devamında neler olabileceğini düşünemiyorum bile. Bugüne kadar bir çok fantastik-kurgu vs. okudum, bazıları diğer kitapların tınılarını taşıyordu, tahmin edilebilir ve önceden tecrübe edilmiş hisler barındırıyordu. "Kendine mahsus" diyemiyordum. Ama bu kitabın bir kişiliği var. Kendine özgü bir tonu ve anlatım tarzı. O his. Ben içinde kaybolduğum kitapları, beni sürükleyen kitapları, sarsan kitapları seviyorum. Bu o tarzda, güzel bir kitap.

Edit: Demigod arkadaşıma beni uyardığı ve yabancı bir kelime kullanmamam gerektiğini söylediği için teşekkür ederim. Söz konusu kelime tırnak içine alınıp, sözlükten tam türkçe anlamı bulunarak değiştirilmiştir.

Sayfa: 1 [2] 3 4 ... 9