Kayıt Ol

İletileri Göster

Bu özellik size üyenin attığı tüm iletileri gösterme olanağı sağlayacaktır . Not sadece size izin verilen bölümlerdeki iletilerini görebilirsiniz


Mesajlar - Moonstone

Sayfa: 1 2 [3]
31
Aylık Öykü Seçkisi / Ynt: Seçkide Yirmi Altıncı Ay !!!
« : 31 Ağustos 2011, 18:57:18 »
Bugün ayın 31'i. Yani öyküyü yazmam için son gemi kalkmak üzere kayıp rıhtımdan. Yetişebileceğimi de hiç sanmıyorum. Oysa ki çok yazmak isterdim. Özellikle intihar temasında. Özellikle çok yakınımı böyle bir şekilde kaybetmişken. Ayın başında KayıpRıhtım'ı bulabilseydim keşke.

32
Harry Potter / Ynt: Harry Potter ve Ölüm Yadigarları: Bölüm 2
« : 31 Ağustos 2011, 18:38:09 »
Film hakkında bir yorumda bulunmayacağım çünkü izleme fırsatım olmadı henüz. Fakat bir konuda fikrimi belirtmek isterim. Bence çok fazla kitap-film arasında bir karşılaştırma yapmamak gerek. Çünkü zaten filmi yazar yönetmiyor. Dolasıyla yönetmen de filmlerde kendi fikirlerini yansıtıyordur ve böylece kitap ve film arasında farklar da kaçınılmaz olabilir. Bir de tabi koca kitabı iki saatlik bir zamana sığdırma zorunluluğu da cabası.

33
Harry Potter / Ynt: Bellatrix Lestrange vs. Minerva McGonagal ?
« : 31 Ağustos 2011, 17:59:45 »
Eğer ikisi arasında böyle bir kavga çıksaydı bu akıllı ile delinin kavgası olurdu. İkisi de çok zıt karakterler çünkü. Bir ölüm yiyenden her şey beklenir. Fakat Minerva McGonagall yener diye düşünüyorum. Deligüzeli çok seviyorum ama Minerva McGonagall daha olgun. Bazen deli olmak fayda etmeyebilir.

Sayfa: 1 2 [3]