Kayıt Ol

İletileri Göster

Bu özellik size üyenin attığı tüm iletileri gösterme olanağı sağlayacaktır . Not sadece size izin verilen bölümlerdeki iletilerini görebilirsiniz


Mesajlar - ada sahilleri

Sayfa: 1 [2] 3
16
Duyurular / Ynt: Sınava girecek olanlara başarılar...
« : 23 Mart 2013, 20:06:28 »
Teşekkürler efendim, umarım herkes istediği yere yerleşir. Şimdi "keşke" ile başlayan parağraflarca yazı yazabilirim de neyse.. Seneye girecek arkadaşlara şöyle bir tavsiyede bulunayım, "amaaan daha çok var" demeyin. Bir bakmışsınız bir gün kalmış. :)

17
Müzik / Ynt: Murat Kekilli
« : 19 Mart 2013, 22:24:59 »
Şuan bu adamın Adana'da manav işlettiğini ve altında Audi A3 arabasıyla A3'lü tek manavcı olduğunu biliyormuydunuz ?   :fight:

Dört sene önceki mesaja şimdi cevap vermek ne kadar mantıklı bilmiyorum ama yazayım. Bu akşam bir proğrama katıldı ve "Adana'ya gitmiş diye söylentiler çıktı, hayır ben İstanbul'dayım, müziğimi yapıyorum" dedi. Cümle aynı olmayabilir ama tema aynıydı. Ben de Adana'da köyüne dönmüş, orada yaşıyor diye duymuştum, gerçek değilmiş.

18
Müzik / Ynt: Gripin
« : 19 Mart 2013, 22:21:03 »
Akılda kalıcı, hoş şarkıları var ama ben bir türlü sevemedim bu grubu. Rock desen değil, pop desen değil, arabesk desen değil.. Hepsinden biraz var. Ne bileyim, seveni çok ama ısınamadım.

19
Düşler Limanı / Ynt: Yanan Boğazın Çekiciliği
« : 10 Mart 2013, 13:45:52 »
iyi becermişsin :D çizgi konusunda

Ne demek istediği bir türlü anlaşılamayan edebi eserlere isyan diyelim  :D

20
Düşler Limanı / Ynt: Yanan Boğazın Çekiciliği
« : 10 Mart 2013, 13:38:51 »
Edebi şeyler yazmakla saçmalamak arasında ince bir çizgi vardır, işte sen o çizgiye tecavüz etmişsin.

Olay tam olarak budur :)

21
Düşler Limanı / Yanan Boğazın Çekiciliği
« : 09 Mart 2013, 22:59:10 »
Pepsi içmeyi severim. Kola içmeyi sevmem, Pepsi içmeyi severim. Pepsi içmeyi severim çünkü Pepsi boğazımı yakar. Koladaki gibi gevşek asit yoktur Pepsi'de, Pepsi içmeyi severim. Pepsi içmeyi severim çünkü Pepsi daha bi' acıdır, daha bi' yakıcıdır, Pepsi içmeyi severim. Pepsilemek vardır bir de, tütsülemek gibi, ne anlama geldiğini bilmem yeni uydurdum, Pepsi içmeyi severim. Pepsi ikinci plandadır, Coca Cola'nın arkasında kalmış, ezilmiş, ezik. Ezikleri sevmem, ezileni sevmem, acıtasyonu görüp de duygulanmam, umrumda değil ezikler, çünkü Pepsi içmeyi severim. Başlarım kolasına, kola içmem ben, Pepsi içerim, çünkü Pepsi içmeyi severim. Pepsi içmeyi severim çünkü; Pepsi.

Kareli gömlek ne ola ki? Kareli gömleği giydikten sonra elime Pepsi almayı severim, çünkü üzerimde kareli gömlek varken boğazımı yakan Pepsi asidini tatmak isterim, Pepsi içmeyi severim. Kutuda Pepsi içmeyi severim, dudaklarım o arsız metale değdiği zaman aramızda oluşan kıvılcımlanmayı severim, en güzel hatunun en dolgun dudaklarına saldırırcasına, tutkuyla, azimle, şehvetle yapışırım ve asit boğazımı yakarken o metalin tadını içimde hissederim, çünkü Pepsi içmeyi severim.Hissederim, Pepsi de beni arzular, yaramaz metal kuru yapışır dudaklarıma şehvetle öper, severim, sevişiriz kutuyla, Pepsi içmeyi ve Pepsi'yle sevişmeyi severim, çünkü Pepsi tam bir çılgın. Üzerimde kareli gömlek varken daha bir arsızca yapışır dudaklarıma, bazen, bazen yenik düşerim muzip beynime ve içine tükürürüm Pepsi'nin, midesi bulanır Pepsi'nin ama vazgeçmez, soğuk soğuk akmaya devam eder mideme doğru, asidi yakar boğazımı. Sevişirken böyle oyunlar oynarım, çünkü Pepsi içmeyi severim.

 Adi Coca Cola, ağla arkamızdan, yaşlı gözlerle bak. Ben sıcacık havada buz gibi Pepsi'yle sevişirken, buharlaştırıcı sıcağı vücudumdan def ederken, yakıcı asidin orgazmik zevkini tadarken ağla arkamızdan, yaşlı gözlerle bak.

 Pepsi içmeyi severim, çünkü edebiyat yapmayı severim. Çünkü karmaşık gibi görünmeye çalışıp aslında hiçbir şey anlatamayan 3. sınıf edebiyatçılardan biriyim, belki hayatım boyunca uğraşırım bu işle, belki güneş doğunca bırakırım, 3. sınıf dandik edebiyatçı olmak zor.

Ya da ben anlatırım ama siz hiçbir şey anlamazsınız, çünkü kıskanırsınız Pepsi'yi
Pepsi'yi kıskanır bütün ihtişamıyla Coca Cola
Pepsi'yi kıskanır ucuz bir fahişe gibi kenara atılmış olan Cola Turka
Pepsi'yi kıskanır dışlanmış, alay edilmiş Le Cola
Pepsi...
Çünkü Pepsi içmeyi severim.

22
Kurgu İskelesi / Ynt: Arkadya Efsaneleri
« : 05 Mart 2013, 17:12:40 »
Romanında başarılar dilerim ama gözüme takılan bir şey var. Konu özgünlükten çok uzak, bunu yazmasam olmazdı. Son olarak, romandan önce -varsa- hikayelerini paylaşırsan seni daha net tanıma fırsatı buluruz.

23
"Drizzt palalarını dans ettirdi" cümlesini 986876785 defa okumak istiyorsan başlayabilirsin. Böyle alay ettiğime bakma güzel, akıcı seri, "bir yerden sonra sıkıyor" diyorlar ama ben şimdilik sıkılmadım(ilk yazdığım cümle hariç :))

24
Tam olarak kitap ismi veremem ama nerede bulunmak istediğimi biliyorum. İçeriğinde "yolculuk" olan hikayelerde kahramanlar bazen bir handa tek geceleğine konaklıyorlar ya orada kahramana yemeğini içeceğini getiren tombul han sahibi olmak isterdim. Ama olay çıkmasın, ortalığı dağıtmadan efendi efendi gitsin :)

25
"Kırmızı rüya konakları" şeklinde dilimize çevirebileceğim Çin halk şarkısı. Aklımda hiçbir şey olmasa bile gözümü kapattığım anda resimler geliyor. Aşağıdaki linke tıklanınca dinlenebiliyormuş diye duydum ;)

http://youtu.be/6qgDxQicjnI


26
Zaman Çarkı / Ynt: Zaman Çarkı
« : 24 Şubat 2013, 13:35:16 »
Saygılarımı sunmaya geldim.

D&R'da kitaplara göz gezdirirken bu seriyi gördüm ve donup kaldım. Ondan fazla kitap, normal kitap boyutu değil ansiklopedi boyutunda ve hepsinde 800 civarı sayfa... Yazana da okuyana da helal olsun. Şu anda lisedeyim ama sanırım bu seriye bugün başlasam bitirdiğimde çoluğa çocuğa karışmış olurum :)

27
Unutulmuş Diyarlar / Ynt: Unutulmuş Diyarlar
« : 18 Şubat 2013, 16:11:42 »
İkinci kitabı bugün bitirdim.

Spoiler: Göster
Son sayfadaki mağaradan çıkış tasvirinde zevkten kudurdum diyebilirim. Rüzgarın esmesini anlattığı tek cümle bile beni alıp götürdü. Hatta son sayfayı yaklaşık 10 dakika bitirebildim.

Ayrıca ilk başlarda Drizzt'e hayran olmamı sağlayan canlı sevgisi bu kitapta beni çıldırttı. Vahşi olma
eyvallah ama -yarım da olsa- drow dediğin biraz da sert olur yani, ne sevgiymiş arkadaş. Tam olaylardan sıkılmaya başlamışken Karanlıkaltı'ndan ayrılmaları beni seriye yeniden bağladı.

Not: Menzoberranzan'a dönme kararı aldıklarında küfrettiğim doğrudur.

28
"Fahrenheit 451"e gözümü diktim, bekliyorum :)

29
Eğlence & Mizah / Ynt: İsminizin Vampirce Karşılığı..
« : 08 Şubat 2013, 12:16:03 »
"Emperor of Night"

Çok havalı :)

30
Kurgu İskelesi / Ynt: Kıpkısa Kulübü
« : 08 Şubat 2013, 12:09:58 »
"Efendim, prenslerimiz öldürüldü, üç şehrimiz ele geçirildi, ordumuz dağıldı, saraya doğru hızla ilerliyorlar, kraliçemiz vezirinizle birlikte kaçtı, saraydaki askerler korkuyla kaçışıyor, dostlarımız yardım çağrımıza cevap vermedi."

Sayfa: 1 [2] 3