Kayıt Ol

İletileri Göster

Bu özellik size üyenin attığı tüm iletileri gösterme olanağı sağlayacaktır . Not sadece size izin verilen bölümlerdeki iletilerini görebilirsiniz


Konular - CaptainJarlaxle

Sayfa: [1]
1
http://www.youtube.com/watch?v=7Idh9VlQljw Arkadaş 3:47'yi gördü beyni yandı. Ben 3 : 44'ü gördüm uykusuzluk sorunlarım var. Bakalım size ne olucak.  :hmm

2
Eğlence & Mizah / Enteresan Yeni Yıla Giriş Düşünceleri ?
« : 31 Aralık 2009, 16:45:02 »
Şahsen her yeni yıla garipliklerle girmeyi seven bir insanım. Gecen yıl denize girmiştim. Bu yıl finaller ağır dolayısıyla Antalya'ya dönemedim. Duş alarak girmeyi planlıyorum sizin planlarınız nelerdir ?   :aha:

3
Güncel / Tüm Dünya Hakkında.
« : 19 Kasım 2009, 02:18:37 »
Facebook'da her gün bunun gibi yüzlerce video dönüyor. Ama bunu fazla duru ve gerçekçi olduğu ve kanıtlara dayandırdığı için çok tuttum. Umarım kurallara aykırı değildir. Yorumlarınızı bekliyorum.


4
Televizyon / Cnbc-e Takipçileri
« : 12 Kasım 2009, 01:19:52 »


Cnbc-e açıldığı günden itibaren süslü gazetelerin reyting sayfalarında yer almasa bile, biz gençlerin televizyonu açtığında "nefes" aldıran ve "Evet, televizyon hala işe yarıyor." dedirten nadir kanallardan. Yurtdışında belirli bir seviyeye gelmiş dizileri biz Türkiye'de yaşayan gençlerle buluşturması bakımından en sevdiğim kanallardan biri. Dolayısıyla düşündüm ki bizde bunun takipçileri olarak bir fan club kurmazsak ayıp olur. Gelenlerin sayısına bağlı olsada herkes rütbesini favori dizisine göre belirleyecek. Örneğin;

-CaptainJarlaxle: The Big Bang Theory Fan No.1

Son olarak üzülerek söylüyorum sadece 1 programın fanı olabilirsiniz. Imzanızda da bu rütbenizi belirtirseniz Takipçiler olarak ayrıcalığımız olur.  :fight:

Spoiler: Göster
Umarım reklam içerikli olarak görülmez. Görülsede canı sağolsun :)


5
Televizyon / ES-ES
« : 31 Ağustos 2009, 01:30:24 »
Kimileri şanslı doğar!Lüks bir semtte yaşar, iyi okullarda okur, kolay iş bulur, en güzel kızı kapar, babası ona en iyi arabayı alır. Hayat kolaydır onun için.Kimileri de şanssız doğar!Yoksul bir mahallede yaşar, iyi okullarda okuyamaz, iş bulamaz. Doğduğu gün kaderi çizilmiştir, zor bir hayatın içine düşer… Dener, çabalar ama çoğu zaman başaramaz, tutunamaz. Bir şekilde suça bulaşıp sabıkalı olma dışında başka bir alternatifi olmaz hayatta..Ama başka ne yapabilir ki? Yaşadıkları onların tercihi değildir, pisliğin içine doğmuşlardır sonuçta. Etiketi yapıştırmak kolaydır;Sokak serserisi. Mahalle delikanlısı…Aynı Uras gibi…Geçmiş günahların gölgesi uzun olurmuş. Ne geçmişi peşini bırakacaktır ne de ona sokak serserisi gözüyle bakanların zulmünden kurtulacaktır Uras... Ama kaderine ters gidecektir… Yeni arkadaşları, yeni ortamı, yeni şehir aracılığıyla hayatını değiştirmeye, düzeltmeye, içine doğduğu çukurun pisliğinden kurtulmaya çalışacaktır…Bazılarımız o gence, el uzatmak, bir ışık olup önünü aydınlatmak,  kaderini değiştirmek isteriz. Bir sokak serserisinin kendisine uzatılan eli tutması ve ışığa doğru ilerlemesinin hikayesi ES-ES.Uras yeni umutların şehrine yol alacaktır. Eskişehir (namıdiğer  ES-ES)’e Onun için bütün bu olanlar yeniden doğmaktır. Hele bir de aşık olduğu zaman...

Dizinin jenerik müziği tam benlik dizide Türkiye'nin yapımını üstlenidği O.C. tarzı bir dizi herkese tavsiye ederim.

6
Güncel / Başbakanımızın metalcilere bakış açısı...
« : 07 Ağustos 2009, 13:16:31 »
Penguen herşeyi gayet güzel anlatmış bize de paylaşmak düşer.

Spoiler: Göster


Haberi bilmeyenler için söylüyorum. Bu tutuklanan arkadaşlara sorgu sırasında saatlerce Türk Sanat Müziği dinletilmiş. :bonus

7
Müzik / ManOwaR
« : 20 Temmuz 2009, 16:17:25 »
Manowar, 1980 yılının sonunda Auburn, New York'ta kurulmuş olan bir heavy metal grubudur. Grup, adını kurucu üye Joey DeMaio'nun bir röportajda dediği üzere; hayatın her gün sürüp giden bir savaş olmasından esinlenerek "man of war" şeklinde belirlemişlerdir. Manowar ayrıca bir tür savaş gemisidir.

Grubun şarkı sözleri çoğunlukla fantastik ve mitolojik konuları, özellikle İskandinav mitolojisini temel alır. Ama "Triumph of the Steel" albümünün tamamı Truva savaşını konu almıştır.

1984'te grup daha önce birkaç kez kırmayı denediği en yüksek sesli performans rekorunu kırarak Guinness Rekorlar Kitabı'na girmiştir

Tam bir Black Sabbath hayranı olan Joey DeMaio, okul grubunda bass gitar çalardı. Black Sabbath'ın "Heaven and Hell" turnesinde bass teknisyeni olarak görev alan Joey DeMaio, okul arkadaşı olan Eric Adams ile ManOwaR'un temellerini attı. Black Sabbath'ın turnesinde alt grup olarak çıkan Shaking Street'in gitaristi Ross Friedman ile tanışan Joey, Onu Manowar'a katılmaya ikna etti. Davulcu için gazeteye ilan veren grup ilk olarak Karl Kennedy ile çalıştı. Fakat bir yıl sonra Karl'ın yerine Donnie Hamzik gruba katıldı ve grup ilk albümün hazırlıklarına başladı.

İlk albüm olan Battle Hymns'te Manowar ile çalışan Donnie, gruptan ayrıldı ve yerine -Joey'un bir kız arkadaşının tavsiyesi üzerine- o sıralar New York'ta musluk tamirciliği ile uğraşan Scott Columbus geçti. Grup bu kadroyla Into Glory Ride, Hail to England, Sign of the Hammer, Fighting the World ve Kings of Metal isimli(hayranları onlara aynı adlı lakabı vermiştir) albümleri yayınladı. Ayrıca grubun Dark Avenger (Battle Hymns) ve Defender (Fighting the World) isimli şarkılarına ünlü yönetmen ve aktör Orson Welles, konuk vokalist olarak katıldı. 1988 yılında Kings of Metal'ın yayınlanmasının ardından Ross Friedman, artık Blues türünde çalacağını belirterek gruptan ayrıldı ve çalışmalarına The Pack grubunda devam etti. Eric ve Joey'ın Chicago'da Kings of Metal'ı hazırlarken tanıştıkları David Shankle ise Ross'un yerine gruba katıldı. Oğlunun hastalığı yüzünden müziğe kısa bir ara veren Scott Columbus'un yerine de Rhino gruba katılınca grup Triumph of Steel albümünün hazırlıklarına başladı ve 1992 yılında bu albüm yayınlandı. Bu albümün ardından Manowar, Hell of Steel isimli bir best of yayınladı. Sadece Kings of Metal, Fighting the World ve Triumph of Steel albümlerinden parçalar içeriyordu bu albüm.

Albümün yayınlanmasından sonra Scott davul görevini tekrar devraldı ve David Shankle'ın yerine de Karl Logan gruba katıldı. Karl'ın gruba katılması ise gerçekten ilginçtir: Joey motosiklet sürerken motoru arızalanır ve motoru bir sokak yukarıdaki tamirciye çekerken, başka biri Joey'a motoruyla çarpacak gibi olur. İkisi tartışırken, diğer elemanlar da olay yerine gelir ve burda şans eseri Joey'ın tartıştığı adamla yani Karl ile tanışırlar.

Vikipediden (ç)alıntıdır.

Benim için Manowar yukarıda yazılmış olduğu gibi;hayatın her gün sürüp giden bir savaş olmasından esinlenerek "man of war" şeklinde belirlemişlerdir. Özellikle canınız en sıkkın, moraliniz dipteyken bir Warriors Of The World dinlerseniz kendinizde gelirsiniz. Çok gaz bir şarkıdır.

8
Çizgi & Anime / Yeni Nesil Spidey
« : 07 Temmuz 2009, 17:05:02 »
Soruyu anlamayanlar için açıklayayım; Kanal D yazın 20:15 de yeni nesil Spidey veriyor haftaiçi hergün. Ben sadece bir bölümünü izledim ve bana yetti. Sizinde görüşlerinizi almak istedim.  :hömm:

9
Müzik / Athena
« : 04 Haziran 2009, 18:50:48 »
Hakan ve Gökhan Özoğuz kardeşlerin müzik yapma sevdasına kapıldıkları 1987 yılı Athena macerasının başlangıç noktası olarak kabul edilebilir aslında. O dönemde henüz 11 yaşında olan ve okul hayatından pek haz etmeyen Hakan ve Gökhan ex-Pentagram gitaristi Ümit Yılbar’dan gitar dersleri almak suretiyle çalışmaya başladılar ve ardından da Akmar Pasajı’na ilanlar asarak grubu tamamlayacak bas gitarist ve davulcu arayışına giriştiler.

Çalışmalarını ilk etapta iki kişi devam ettiren Gökhan ve Hakan kardeşler ilk yıllarda aralarına katılan birtakım arkadaşlarıyla stüdyo ve aletler kiralayarak çalışmaya başladılar. Akmar Pasajı’nda tesadüfen karşılarına çıkan bir ilanla hem bir isim hem de grubu tamamlayacak bas gitarist ve davulcu bulmuş oldular.

O dönemde D.R.I, S.O.D, Nuclear Assult, Slayer, Megadeth ve Metallica gibi gruplardan heyecan duyan grup, 4 şarkıdan oluşan ve hardcore trash sound’lu ilk demolarını da kaydetmeyi başardılar. Fakat bas gitarist ve davulcu problemi halen devam etmekteydi. Grubun ilk ciddi kadrosu süregelen pek çok değişikliğin ardından nihayet 1990’da şekillenebildi, Gökhan ve Hakan, Turgay Gülaydın (davul) ve Asrın’ın (bas gitar) katılımıyla çalışmalara hız verdiler.

Söz konusu kadro ilk kez Bilsak Rock Cafe’de seyirci karşısına çıktı. Göztepe Parkı’nda Bulutsuzluk Özlemi ve Erkin Koray’ın alt grubu olarak çıktıkları konser ise Athena’yı yerel müzik ortamlarına tanıtan ilk ciddi etkinlik oldu. Bu sırada yedi şarkıdan oluşan demo “Punished Society” kaydedildi. Athena, 14 Haziran 1992’de Türkiye’ye konser vermeye gelen ilk yabancı topluluklardan biri olan Alman thrash devi Tankard’a alt grup olarak Bostancı Kültür Merkezi’nde sahne aldı. Başarılı performansıyla adından söz ettiren grup, bu sayede adını daha geniş kitlelere ulaştırmayı da başardı.

1993 yılında thrash sound’lu ilk albüm “One Last Breath” piyasaya sürüldü. Albüm piyasaya sürülmeden kısa bir süre önce bas gitarist Asrın Tuncer gruptan ayrılmıştı. Albümdeki tüm baslar Hakan Özoğuz tarafından çalındı. Bu arada Asrın’ın yeri Ozan Karaçuha tarafından dolduruldu. 1994 yazı Athena tarihinde son derece önemli bir yerde duran ve gruba yeni kapılar açan bir dönem olarak bilinir. Bu dönemde Marmaris'te hizmet veren Barfendi adlı barda canlı müzik programına start veren Athena; hardcore, punk ve ska ağırlıklı şovlarında Madness, Busters, The Specials, Bad Manners, Clash, RATM, The Cure ve Sex Pistols şeklinde uzayıp giden geniş bir yelpazeden oluşan play-list’leri ile seyircilerin kısa sürede ilgisini çekmeyi başardı.

Başarılı grup “Holigan” kasetinin çalışmalarına 1997’de başladı. Bu dönemde plak şirketleri Türkiye’deki dinleyici kitlesi için çok yeni bir tür olduğu için albümü yayınlamaya yanaşmıyorlardı. NR1 ise alternatif projelere şans veren bir plak şirketiydi dolayısıyla Athena’ya şans verildi ve şirketin ilk müzik projesi “Holigan” oldu. Albüm 1998 baharında piyasaya sürüldü ve galası Captain Hook’ta yapıldı. Albümden yayınlanan video’lardan biri olan ‘Tarlaya Ektim Soğan’ın çekimleri de yine Captain Hook’ta Athena’nın sahne aldığı Cumartesi gecelerinden birinde çekildi, mekanın atmosferi video'da birebir yansıtıldı. 1999’da sonlanan Athena programından kısa süre sonra Captain Hook da kapılarını kapattı.

Captain Hook macerası sonlanmıştı ama Athena için yeni bir sayfa açılmış, “Holigan” albümü ülke çapında büyük yankı uyandırmayı başarmıştı. Plak şirketleri tarafından üretilen teorilerinin aksine ska sound’u Athena’nın şarkılarıyla ülkemizde büyük ilgi gördü ki bunun en bariz kanıtı albümle aynı adı taşıyan ‘Holigan’ adlı şarkının sporla da özdeşleşerek bir marş misali yediden yetmişe ulaşmayı başarmış olmasıydı.

Athena 1999’da “Holigan” albümünü piyasaya sürüldükten kısa bir süre sonra geniş kapsamlı Türkiye turnesine başladı. Turnenin önemli anlarından biri olarak kabul edilen İstanbul Açıkhava Konseri'nin ardından Athena Ali Samiyen Stadyumu’nda gerçekleşen ve kariyerlerinin en önemli performanslarından biri olan Rolling Stones konserinde alt grup olarak sahne aldı. Aynı yıl yeni albüm çalışmalarına hız veren Athena anlaşmazlıklar sebebiyle NR1 İle yollarını ayırdı. “Tam Zamanı Şimdi” 1999 Kasım ayında Universal etiketiyle piyasaya sürüldü. Albümün yayınlanışından hemen sonra Taksim Meydanı’nda gerçekleşen Milenyum Konseri’nde sahne alan grup yeni yılı kutlayan binlerce kişiye unutulmaz anlar yaşattı. Söz konusu konser NTV ekranlarından canlı olarak yayınlandı.

Almanya'nın Köln şehrinde her yıl düzenlenen Popkomm Festivali’ne davet edilen Athena Alman seyircinin çoğunlukta olduğu etkinlikte başarılı bir performans sergiledi. Şehrin belli yerlerinde kurulan sahnelerde farklı grupların sahne aldığı festivalde Athena, Beastie Boys gibi dünya çapında nam salan gruplarla eş zamanlı olarak çaldı. Athena performansı Almanya'nın önde gelen radyo istasyonlarından biri olan WDR'dan canlı olarak yayınlandı. Bu festivaldeki başarılı performansın akabinde Athena Almanya'dan yeni bir teklif daha aldı.

Yeni Almanya konserleri 2001 yılında bu kez 3 farklı şehirde gerçekleşti. Athena’nın bar programlarında şarkılarını icra ettiği ünlü Alman ska grubu "The Fritz" üç konser boyunca Athena öncesi sahne aldı. İki grup konserler esnasında birlikte performans sergileme şansına da ulaştılar. Üç konserlik Almanya turnesi akabinde öncü ska label’ı Pork Pie Records Athena'yı Avrupa genelinde piyasaya sürülen "World Of Ska" adlı compilation serisinin 11. albümüne aldı. Athena söz konusu toplamaya “Holigan” albümünde yer alan ‘Devam Boşver’ adlı şarkıyla katıldı.

Athena, kariyerinin önemli anlarından biri de ülkemizin marşı haline gelen ve büyük yankı uyandıran ’12 Dev Adam’ projesi oldu. Milli Takım için bir marş yazılmasını talep eden Basketbol Federasyonu, Holigan ekolü dolayısıyla bu işin altından kalkabilecek en uygun ismin Athena olduğuna karar verdi. Alınan kararın ne kadar isabetli olduğu 12 Dev Adam'ın ülke genelinde yarattığı büyük yankının ardından iyice anlaşılmış oldu. Şarkı ülkemizde olduğu kadar Avrupa'da da büyük yankı uyandırdı, Basketbol Milli Takımı'nın 2. geldiği Avrupa Şampiyonası’na katılan diğer Avrupa ülkelerinin basın organları 12 Dev Adam şarkısının takıma verdiği güçten bahsetti.

Milli Takım’ın Avrupa Şampiyonası'ndaki başarısına büyük katkısı olduğu düşüncesiyle Basketbol Federasyonu Athena'yı ödüllendirdi ve gruba da bir kupa sundu. Bu arada 12 Dev Adam "Tam Zamanı Şimdi" albümüne eklendi ve albümün yeni kopyaları piyasada bu formatta yer aldı. Athena, Avrupa Şampiyonasından sonra Dünya Şampiyonası için Amerika’ya doğru yol almadan önce 'Macera' adlı şarkıya video çekme kararı aldı. Video'nun Amerika'da çekilmesine karar verildi fakat 11 Eylül faciası sebebiyle söz konusu proje gerçekleştirilemedi.

2001 yılı sonlanırken Athena kadrosunda birtakım değişiklikler meydana geldi, gruptan ayrılan Ozan Karaçuha ve Turgay Gülaydın’ın yerine 2002 yılı başında yeni elemanlar Canay Cengen (bas) ve Doğaç Titiz (davul) Athena kadrosuna dahil oldular ve yeni albüm çalışmalarına başlandı. Ancak başlangıçta ortada yeni albüme ait hiçbir materyal yoktu. Şubat ve Mart ayları ise gece gündüz stüdyoda geçti, Athena şimdiye kadar hiçbir albüm hazırlık döneminin bu kadar sancılı geçmediğini söylüyor. Athena Nisan ayında yeni albüm "Her şey Yolunda"yı piyasaya sürdü. Albüm 'Öpücük' video'su ile tanıtıldı. Grup daha sonra bu kez Dünya Şampiyonası sebebiyle Milli Takım ile birlikte Amerika'ya uçtu.

2003’ün ilk aylarında dünya genelinde büyük rahatsızlık yaratan Irak Savaşı için ülkemizde "Mor Ve Ötesi" tarafından başlatılan ve grup tarafından yazılan ‘Savaşa Hiç Gerek Yok’ şarkısıyla desteklenen savaş karşıtı projede pek çok müzisyenle birlikte Athena da yer aldı. Devlet Opera ve Balesi Modern Dans Topluluğu ve kareograf/yönetmen Beyhan Murphy tarafından Mayıs ayında sahneye konulan dev proje “ŞehirOrman”da konuk müzisyen olarak yer alan Athena, H2000 Festivali’nin son gününde ana sahnede Starsailor öncesi sahne aldı.

Ünlü grup, 49. Eurovision Şarkı Yarışması'nda Türkiye'yi temsil edecek. TRT'den yapılan açıklamaya göre, 15 Mayıs Cumartesi günü İstanbul'da yapılacak olan 49. Eurovision Şarkı Yarışması için Athena'nın hazırlayacağı üç eser bir televizyon programı ile kamuoyuna sunulacak. Televoting sistemi ile halk tarafından yapılacak değerlendirme sonrasında 49. Eurovision Şarkı Yarışması'nda Türkiye'yi temsil edecek eser belirlenecek.

Eurovision Şarkı yarışmasına katılan Athena dördüncü olmuştur.

Daha Sonra yeni albüm için hazırlık yapan grup 2005 yılında Pasaj müzik etikeyitle ''Athena'' isimli albümü ve 2006 yılında yine pasaj müzik etiketiyle ''İt'' isimli albümlerini çıkarmıştır...

Anatolianrock'dan (ç)alıntıdır.

Benim 10 yaşımdan 15 yaşıma kadar neredeyse tek dinlediğim gruptur. "Sonrası yoktu" hayatımın şarkısıdır. Dön Baba Dönelim, Iki lafa düştün ortaya, Rüyamda ise diğer sevdiğim şarkılarıdır.

10
Müzik / Volkan Konak
« : 03 Haziran 2009, 19:38:29 »
Volkan Konak 1967 yılında Trabzon’un Maçka ilçesinin Hacevara köyünde doğdu. İlk orta ve Lise Eğitimini Maçka ‘da tamamladıktan sonra, öğretmeninin teşvikiyle 1983 yılında İstanbul Teknik Üniversitesi Türk Müziği Devlet Konservatuarına girdi. 1988 yılında Konservatuarı bitirip aynı yıl İstanbul Teknik Üniversitesinde Halk Müziği üzerine Sosyal Bilimler Master Eğitimine başladı.1991 yılında Master eğitimini tamamladı.


Sanat ve müzik hayatına 1987 yılında Maçka yöresinde yaptığı derleme çalışmalarını topladığı “Suların Horon Yeri” adlı müzik albümüyle başladı. Daha sonraları beste çalışmalarına başladı. Nazım Hikmet, Yaşar Miraç, Ömer Kayaoğlu, Sunay Akın gibi değerli şairlerin eserlerini besteleyerek Volkan Konak müziğini, tarzını belirlemiş oldu.Beste müziğinin içerisine etnik motifleri katarak, örneği olmayan kendine özgü bir tarz yaratmış oldu.


Karadeniz Müziğini Evrensel Müzik formlarıyla buluşturarak, özgün bir yapıda yeniden şekillendiren Volkan konak, İlk albümü “Efulim”’i 1993 yılında yaptı. Albüm başta Karadeniz halkının ve müzikseverlerin beğenizini ve ilgisini kazandı. Daha sonra 1994 yılının Ekim ayında “Gelir misin Benimle”adlı albümünü hazırladı.Ve askerlik görevi nedeniyle bir süre çalışmalarına ara verdi. Askerlik görevini tamamladıktan sonra hemen üçüncü albümü ”Volkanik Parçalar”’ın çalışmasına başladı. Üç aylık çalışmadan sonrada bu albüm Müzikseverlerin beğenisine sunuldu. Volkan konak 1998 yılının Nisan ayında kendisi tarafından kurduğu “Kuzey Müzik Prodüksiyon” isimli firmasından “Pedaliza” isimli Albümünü Müzikseverlerin beğenisine sundu.


1993 yılından bu yana Albüm çalışmalarında yaklaşık elli adet bestesini sergilemiş ve bu çalışmalar sonunda Gazeteciler Cemiyeti, çeşitli vakıf ve dernekler tarafından yılın sanatçısı seçildi.1997 yılınıda Politika dergisi tarafından yılın en iyi Müzik sanatçısı seçildi. Volkan Konak’ın 1993 yılında ürettiği bir bestesinin tüm dünya hakları “Kuzey Müzik Prodüksiyon ile Fransız prodüktör Alain Finet tarafından yapılan sözleşme sonucunda Alain Finet tarafından satın alındı. Bu beste İspanyolca olarak tüm dünyada yayınlanmak üzere single olarak çıkarılacaktır.


2000 yılında “Şimal Rüzgarı” adlı albümünü DMC’ den çıkararak dinleyicilerine ulaştırdı. 2003 yılı Aralık ayında 3.5 yıl aradan sonra yine DMC etiketiyle yayınlanan “Maranda” isimli albümü ise büyük beğeni toplayarak 2004 e müzik dünyasının iddiaları yapımlarından biri olarak girdi.2006 yılında ise “Mora” isimli albümüyle müzikseverlerle buluşan Volkan Konak’ın, albümündeki parçalar büyük beğeni topladı.Mora albümündeki Gardaş parçasını Kazım Koyuncu anısına yazmıştır.Besteci ve söz yazarı kimliğinin yanısıra şiirsel yönüde çok kuvvetli olan Volkan Konak'ın birçok şiiri mevcuttur.Şarkılarının yanısıra şiirleride dinleyenlerinin büyük ilgisini çeker.


Türkiyenin her bölgesinden çok sayıda hayranı olan Volkan Konak sosyal duyarlılığı gelişmiş bir sanatçımızdır.İki yıl süren Çernobil araştırmasıyla bu facianın Türkiye ve de özellikle Karadeniz Bölgesi üzerindeki etkilerini derleyip, belgelendirmiştir.Yıllardır Karadeniz Bölgesindeki Kanser vakalarının artışına dikkat çekmek için uğraşan Volkan Konak; bölgeye "Kanser Araştırma Hastanesi" kurulması için mücadele etmektedir.


2009 yılında “Mimoza” adını verdiği yeni albümüyle sevenleriyle tekrar buluşan Volkan Konak, Mimoza albümünün ilk klibini “Göklerde Kartal Gibi” adlı eserine, ikinci klibini ise “Mimoza Çiçeği” adlı eserine çekmiştir.

Viki'den (ç)alıntıdır...


Sayfa: [1]