Sesine kurban Geralt!!! İşi gücü, her şeyi resmen fırlatıp attım ve videoyu üç kez pörtlemiş gözlerle izledim! Böyle *-*
Ciri! Sonunda geldi! Olur mu olmaz mı diye düşünürken adamlar öyle bir şekilde sundular ki... hem de Sword Of Destiny alıntısıyla birlikte. Ve Yennefer! Kuzgun saçları ve kolyesi onun Yennefer olduğunu gösteriyor. Ama biraz fazla masum bakışlı mı olmuş ne?

Ben daha haşin, burnu havada ve daha kadınsı olarak hayal etmiştim onu. Burada daha çok genç kız gibi duruyor.
Peki ya Nilfgard İmparatoru Emhyr var Emreis? Tahtta oturup Geralt'a Ciri'yi bulmasını söyleyen kişi o. Geralt onunla işbirliği mi yapacak? Ne ali cengiz oyunları dönecek kim bilir gene? Of, çok heyecanlı! Pre-order yapmamak için kendimi zor tutuyorum XD
Pre-order demişken, Gog.com önceki oyunlara sahip olanlara %20 indirim yapıyor. Üstelik oyunu Gog dışında bir yerden almış olmanızı da ZERRE kadar umursamıyorlar. Sadece girip oyununuzu kaydediyor ve indirimi kapıyorsunuz. Hem de Bonus içeriklerle beraber.
http://www.gog.com/thewitcher3/enOyungezer'in haberini aynen kopyalıyorum:
Ön sipariş verince %10 indirimden faydalanacaksınız. Eğer elinizde ilk iki oyunun gog.com versiyonu varsa bu indirim artacak. Eğer elinizde bu oyunların Steam versiyonu varsa indirimden faydalanmak için aktivasyon anahtarınızı gog.com'a yazmanız yeterli. Bunun dışında Witcher Adventure Game'e multiplayer kapalı beta anahtarının da sahibi oluyorsunuz. Bunun da dışında ön sipariş verdiğinizde Neverwinter Nights: Diamond Edition kazanmış oluyorsunuz. Daha bunun da dışında The Witcher: House of Glass çizgi romanı ve soundtrack'in 4 şarkı fazla içeren daha uzun versiyonu da sizin oluyor. Bitmedi, son olarak Collector's Edition ile verilen artbook'un dijital versiyonu da sizin oluyor. Wallpaper, avatar gibi ekstraları saymaya gerek yok. Fazla yorum yapmadan, maaşallah deyip geçeyim.
Collector Edition'da da Witcher madalyonu varmış. Tabi fiyatı 150 dolar

Ah, ah...
Kitapları okuduktan sonra Triss'i de pek beğenmediğim gibi.
Bana da tam aksine ikinci ve üçüncü oyundaki Triss kitaptakilere daha yakın geliyor. Özellikle ilerleyen kitaplarda şunu fark ediyorsunuz. İlk oyundaki Triss, Yennefer gibi davranıp konuşuyor. İkinci oyundaki Triss ise kitaptakine sadık. Saçlarının kahverengi yerine kızıl olması hariç tabii.