@Aget, ''Mehmet'' ismi Arapça ''Muhammed'' isminin Türkçeleştirilmiş halidir.Türkçe bir isim sayabilirsin.Ahmet hakkında bir bilgim yok.
Haklısın, yazdıklarımızı Jack ile George okumuyor, fakat gayemiz bu.Hiçbirimiz gidip Türk Fantastik Edebiyat yazarlarını okumuyoruz.Okuyorsak da bu eserler de mecburen yabancı kaynaklardan etkilenmiş oluyor.
Kimse kusura bakmasın ama ben yazılarımı veya yazacaklarımı hiçbir zaman Türk Edebiyatı için yazmadım, yazmam.Halk okumuyor, saygı göstermiyor(Kitap okuma istatistikleri bir yana, özellikle Fantastik Edebiyat'a saygı yok.), neden onlar için yazayım?Ben direk olarak Fantastik Edebiyat başlığı altında yazıyorum, sanıyorum ki buradaki çoğu kişi de benimle aynı görüşte.
Hoş, biz yeni bir dünya kurduğumuz için ve ''Türk Kültürü'' önplanda olmadığı için Türk Edebiyat'ı sayılabileceğini de pek sanmıyorum fantastik eserlerin, sayılabilecek olsa bile çoğu kişi daha çok yabancı kültürlerden etkilenecektir.
@BoZCiN, Yorumunu yeni gördüm, benim söylemeye çalıştığım şey zaten ''Sadece ejderha'' olarak değil de, istediğimiz gibi şekillendirebileceğimizdi.Tanımı da bu kavramı her türlü ucu açık bir malzeme yapıyor.Kısaca yorumumun muhafazakarlıkla hiçbir alakası yok.Eğer muhafazakarlıktan kastın ''Sfenks'' gibi bir ismi küçük bir örümceği tanımlamakta kullanmaksa eğer, biz de muhafazakar olalım tabii, en azından saçmalamayalım.
Bu arada yazım kurallarına uyulursa sevinirim.