yaa sanırım biraz fazla boşladım bu hikayeyi
yeni okumaya başladım ama süper gidiyor!! 7 bölümünü bir solukta okudum ama affet beni gözlerim mahvolmuş durumda
o yüzden gerisini ne kadar merakten ölsem de yarın okuyacağım
ve gerçekten çok güzel yazıyorsun 
Çok teşekkür ederim =). İlk bölümlerle son bölümler arasında bazı mantıksal çelişkiler olabilir. Hikaye benim planladığımdan daha farklı bir şekilde seyretti. Gerçi bazılarını düzeltmeye çalıştım son bölümlerde. Umarım mantıklı hale gelmiştir. Yine de herhangi bir çelişki görürsen hemen söyle düzeltmek için sadece 2 bölüm kaldı =).
Tek solukta okudum.Tolga'nın ikiziyle karşılaşmasının sonuçlarını merak ediyorum.Nalan aşırı tepki vermiş gibi ama haklı o da.Ben onun da güçlerinin olduğunu zannetmiştim ilk bölümlerde =S Ayrıca finale sadece 1 bölüm kaldı
Sanırım sanki bir tür açıklama gibi olmuş bu bölüm.Bir bağlantı gibi...Neyse her zaman ki gibi bravo ! 
Aslında bu bölümde daha çok şey açıklamak istemiştim. Ama ne yaparsam yapayım, konuyu istediğim yere getiremedim. Yine de bu bölümün hızlı ilerlediğini fark etmişsindir. Elbette bu bölümde bazı şeyleri açıkladım. Örneğin baştan beri Kerim'in bu planın tam olarak neresinde olduğuna dair belirsizlik vardı. Her şeyi biliyor mu? Hiçbir şey bilmiyor mu? Bu bölümde bunlara cevap vermeye çalıştım ve bölüm finalini yani finallerini (ki senaryo üç farklı şekilde finallendi. Kerim'in Atilla'yı bulmaya gitmesi, Mehmet'in doğruları söylemek istemesi ve Tolga'yla Özge'nin, Emir ile karşılaşması.) diğer bölümü sadece cevaplar üzerine kurgulayabilmek için tasarladım. Artık 14. bölüm ve ardından gelecek olan sezon finali umarım sizi tatmin eder. Ama tabi bu sezon bütün cevapların verilmesini beklemeyin. Bazı şeyler daha sonra açıklanacak.
Unutmadan 14. bölümün fragmanını koyayım:
14. Bölüm: Yaşamanın Bedeli
Geçmişte Yaşanan Şeylerin Hesabını Vermek
"Bunca yıl bu aptal yerde neler yaşadığımı biliyor musun?"
Asla Kolay Değildir
"Biliyorum acını dindiremem ama denerim. Yanında olmama izin ver."
Hayatta Kalmak İse Bazen En Zor Olandır
"Yaşamanın da bir bedeli var ve şimdi bunu ödeme sırası Emre!"
Macerada Sona Doğru Yaklaştıkça
"Artık bütün bunların bitmesini istiyorum. Sadece bitmesini!"
Günyüzüne Çıkan Gerçekler
"Bunu nasıl yapabildin? Bizi bu tehlikeye nasıl atabildin?"
Ortalığı Hiç Olmadığı Kadar Karıştıracak
"Onların nerede olduklarını biliyorsunuz. Söyleyin!"
Ve Artık Yalanlar Eskisi Kadar İşe Yaramayacak
"Bu doğru değil! Gözlerinden anlarım! Bana doğruyu söyle!"
Kasabanın Karanlığı: Yaşamanın Bedeli
Çok Yakında: Buralarda Bir Yerlerde
13 bölüm. Tam 13 bölüm yazdım ve sadece 2 ay oldu. Bu işi kıvıracağım galiba =)