Ben Rand-Moiraine-Nyneave üçlüsüne katılıyorumda Mat ve Perrin'in olacağını sanmıyorum çünkü Mat gibi büyük bir generalin Tarmon Gai'don'da ordunun başında olması lazım ve Perrin Kurt Kral olarak bence kurtların yanında savaşacak gibi duruyor.
Ayrıca Perrin ile ilgili Karanlık Varlığın Kehaneti'nin tutmayacağı kanaatindeyim ama Brandon Sanderson'ada güven olmuyor hani.Okuduğum serilerde illaki iyilerin kazanması lazım gibi saçma bir düşünceye hiçbir zaman kapılmadım ama bahsettiğimiz seri Zaman Çarkı bu kitapta kahramanlarımızın fire vermeden ezici bir şekilde kazanması lazım.
Yoksa iki dünyadada elim Brandon Sanderson'un yakasında

Ayrıca sormak istediğim dört soru daha var.
1-Alacakaranlık Kavşağı'nda Min bir görüsünde Alivia'nın Rand'ın ölümüne yardım edeceğini söylemişti (yanılıyorsam düzeltin) ben bunun altındaki cevabın sonraki 3 kitaptada alamadım acaba siz bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz.Ayrıca ben Alivia'nında Rand'la birlikte Shayol Ghul'e gideceğini düşünüyorum çünkü Tek Güç'te Nyneave'den bile daha güçlü.
2-Rand'ın Karanlık Varlığın yaratımı olan Gerçek Gücü kullanabilmesi acaba Son Savaşta neyi değiştirir? Mesela ben şöyle düşünüyorum Tek Güç'le dokunulamayan Saidar Haran'ı bu güçle yok edecek. Acaba sizler ne düşünüyordunuz.
3-Bide Padan Fain meselesi var.Ben Rand'ın son kitapta Karanlık Varlık, Moridin, Padan Fain ve Saidar Haran dörtlüsüyle aynı anda uğraşmasının imkansız gibi bişey olduğunu ve yukarıda saydıklarımdan en zayıf halka olarak Padan Fain'in işinin başka biri tarafından halledileceğini düşünüyorum acaba bu kişi kim olabilir?
4-Aviendha'nın Rhueidan'da gördüklerinden sonra Rand'ın bir şekilde Karanlık Varlığı yeneceğini söyleyebiliriz (Aviendha'nın gördükleri olacaksa Karanlık Varlığın kazanması daha iyi ya neyse) acaba Aviendha bu konuda ne yapacak sizler ne düşünüyosunuz.
Oooo kendimi kaptırmışım gitmiş umarım kızmazsınız şimdiden görüşlerinizi bekliyorum.